Den Haag,
03
februari
2021
|
09:37
Europe/Amsterdam

Coronamaatregelen verlengd

online lesgeven apps

Het kabinet heeft besloten de meeste maatregelen te verlengen met drie weken. Dit betekent ook dat we ons onderwijs in ieder geval tot 1 maart vrijwel geheel online blijven aanbieden. Helaas is er voor ons nog geen ruimte voor versoepelingen, hoe graag we dat ook zouden willen. We volgen de ontwikkelingen rondom de avondklok.

Werk en studeer thuis
We blijven ons onderwijs dus vrijwel geheel online aanbieden. Overdag geldt de uitzondering voor gepland praktijkonderwijs en geplande fysieke toetsen. De reis die je hiervoor moet maken valt onder noodzakelijk reizen en is daarmee toegestaan.

We kunnen hierbij niet vaak genoeg benadrukken dat het belangrijk is om zoveel mogelijk thuis te werken en te studeren. Mocht je écht niet thuis kunnen werken, dan kun je tussen 10.00 en 16.00 uur in de gebouwen terecht. We moedigen dit echter niet aan.

Voor stages gelden de regels voor de sector of branche waar studenten stagelopen. Als de activiteiten in die sector of branche doorgaan, kan de stage ook doorgaan.

Ondertussen kijken wij, waarschijnlijk net als jij, uit naar het moment waarop we weer door de hogeschool kunnen lopen, elkaar gedag kunnen zeggen en overal studenten in de klassen zien. Hou vol en blijf in contact met elkaar. En kijk ook voor tips over online onderwijs of thuiswerken op het platform Online onderwijsondersteuning en de Vitaal thuis-omgeving.