Den Haag,
15
december
2021
|
10:28
Europe/Amsterdam

Coronamaatregelen verlengd tot 14 januari

8_Corona_mondmasker_mondkapje_Covid-19 (1)

Zoals gisteren bleek tijdens de persconferentie, worden de huidige coronamaatregelen verlengd tot 14 januari, en vervroegt het kabinet de kerstvakantie voor de basisscholen om het aantal besmettingen tegen te gaan. Voor het hoger onderwijs blijft de situatie hetzelfde. Jouw onderwijs blijft doorgaan volgens je rooster. We blijven je nadrukkelijk vragen om je aan de basismaatregelen te houden.

Mondkapjes verplicht
Het is verplicht een mondkapje te dragen als je door de hogeschool loopt. Nog steeds zien we mensen die geen mondkapje dragen in onze gebouwen. We vragen je met klem je te houden aan deze maatregel.

Zelftesten aanvragen via zelftestonderwijs.nl
We blijven je vragen twee keer per week een zelftest te doen voordat je naar de hogeschool komt. Vergeet ook niet je mondkapje mee te nemen. De zelftesten zijn vanaf nu ook te bestellen via zelftestonderwijs.nl. Daarnaast kun je nog steeds een zelftest meenemen op de hogeschool.

Trots op flexibiliteit en veerkracht
We realiseren ons dat de nieuwe verlenging van de maatregelen impact heeft op je dagelijkse leven, ook met de feestdagen in het vooruitzicht. We weten dat er studenten zijn met kinderen. Met de vervroegde kerstvakantie van de basisscholen is studeren dan een extra uitdaging. Ook horen we verhalen van studenten die in quarantaine moeten, en studenten die familieleden hebben waar zij zich zorgen over maken.

We leven in een onzekere tijd. Gelukkig zien we, en daar zijn we ontzettend trots op, ook enorm veel flexibiliteit en veerkracht. Hou vol en blijf ook vooral in gesprek met je medestudenten, coach, docenten, decaan of studentbuddy’s van het Studentsucces Centrum. Over hoe je je voelt en wat je voor elkaar kunt betekenen. En ga voor veelgestelde vragen over corona naar Weten & Regelen op Iris.

 

 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.