Den Haag,
30
november
2021
|
12:48
Europe/Amsterdam

Coronamaatregelen: wat betekenen deze voor de Open Avond op 15 december?

Zoals je weet organiseren we 15 december aanstaande onze volgende Open Avond. De projectgroep en het College van Bestuur hebben gisteren nogmaals gekeken naar de invulling van de Open Avond en hoe we deze op een verantwoorde manier kunnen organiseren. Vanwege de recente aangescherpte coronamaatregelen en de avondlockdown vanaf 17.00 uur hebben wij besloten de Open Avond anders in te vullen. Dat wil zeggen: de activiteiten van de Open Avond spreiden we over verschillende momenten:

  • Op 15 december kunnen studiekiezers tijdens de Open Avond van 17.00 tot 20.00 uur online kennismaken met onze hogeschool en onze opleidingen.
  • De weken in de periode na 15 december kunnen studiekiezers fysiek kennismaken met de opleidingen waar ze interesse in hebben. De opleidingen organiseren daartoe activiteiten in samenwerking met de WIR-teams. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een rondleiding aanvullend op de bestaande kennismakingsactiviteiten.

Uiteraard, met inachtneming van de geldende maatregelen, organiseren we dit veilig.

We weten dat het persoonlijk contact en een fysiek bezoek aan de hogeschool een belangrijk onderdeel van het keuzeproces is.

Op deze manier spreiden we de studiekeuzeactiviteiten en hopen wij op een veilige en verantwoorde manier voor onze collega’s, studentvoorlichters én studiekiezers een mooie activiteit te organiseren.