Haarlem,
19
maart
2019
|
09:22
Europe/Amsterdam

Creatief talent Benjamin Hulsman vierde gast in de Inholland Podcast

Benjamin Hulsman is afgestudeerd bij de opleiding Creative Business (MEM). Hij is de frontman van de band Peperbek, is onderdeel van het dj-duo Born in July, organiseert de dikste feesten en werkt samen met Maan en Vinchenzo als online manager bij het muzieklabel 8Ball Music. Hoe krijgt hij dit allemaal voor elkaar? Hoe organiseer je de beste events? Is zijn droom optreden met Peperbek op een festival of als dj-duo in Ibiza? En welke tips geeft hij de studenten van Inholland.

Leestijd: +- 1 minuut.

In de Inholland Podcast vertellen studenten en afgestudeerden van Hogeschool Inholland mooie, bijzondere en grappige verhalen over hun studietijd en persoonlijke ervaringen. In deze aflevering gaat Rudy Nicola in gesprek met Benjamin Hulsman. Als afgestudeerd MEM-student was hij de organisator van het Veerplas Festival en Stoepkrijt, wil hij de wereld veroveren als DJ-duo, ondersteunt hij Maan met haar online presence en zingt hij ook nog in de band Peperbek.

In dit gesprek vertelt hij over de voor- en nadelen van lef hebben, wat zijn ultieme droom is en hoe een avontuur in buitenland eindigde in een groot probleem.

Veel luisterplezier!

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.