Amsterdam,
08
november
2022
|
11:36
Europe/Amsterdam

Creatieve oplossingen voor de wereld van morgen

Creative Business Conferentie op dinsdag 22 november

Creative Business Conferentie

Wat kan jij doen om onze samenleving inclusiever, socialer en schoner te maken en hoe zorg je voor een goede kwaliteit van leven – nu - maar ook voor toekomstige generaties? Deze vragen staan dinsdag 22 november centraal tijdens de Creative Business Conferentie in De La Mar Theater te Amsterdam. Studenten, docenten, onderzoekers en werkveldpartners buigen zich over ‘de creatieve oplossingen voor de wereld van morgen’. Ook meedoen? Meld je aan voor dit evenement. De toegang is gratis. 

Tijdens de conferentie kom je meer te weten over de laatste ontwikkelingen van het creatieve onderwijs van Inholland. “Laat je inspireren, ontmoet elkaar en luister naar verhalen van toonaangevende sprekers. Ervaar de kracht om samen echt iets te veranderen op de Creative Business Conferentie 2022.” 

Ervaar en ontdek 
Je bent vanaf 12.00 uur van harte welkom voor de lunch, met daarna de aftrap om 13.00 uur met de “spetterende Creative Business Show”. Een gevarieerd programma waarin studenten, docenten, onderzoekers en topsprekers uit het werkveld en de creatieve industrie hun ervaringen en visie delen op de wereld van morgen. Onze eigen conservatoriumstudenten verzorgen de muziek. 

Vanaf 14.15 uur zijn er workshops, bijeenkomsten, tentoonstellingen en ‘experiences’. Luister bijvoorbeeld naar het verhaal van Ferry Zandvliet over hoe hij nu in het leven staat, nadat hij de aanslag in de Bataclan overleefde. Zet een VR-bril op en neem alvast een kijkje in het nieuwe Inholland-gebouw in de Sluisbuurt. Wandel met een podcast als silent discodanser door de jungle en ontdek je persoonlijk leiderschap. Speel het Queertet en verrijk je inzicht over inclusiviteit en de queergemeenschap. 

En er is nog veel meer.... Om 17.00 uur sluiten we de middag af met een feestelijke borrel. 

Schrijf je hier in voor de domein Creative Business conferentie of bekijk meer informatie!

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.