24
mei
2023
|
10:45
Europe/Amsterdam

Creative Business is weer on Tour

Aflevering 1 en 2: flexibel onderwijs en living labs

CRB on tour logo

Benieuwd wat er allemaal gebeurt binnen het domein Creative Business (CRB)?  In vier nieuwe afleveringen van Creative Business on Tour nemen collega’s en studenten je mee op een tour door het domein. Sommige plekken en initiatieven ken je wellicht, andere zullen compleet nieuw voor je zijn. Hopelijk geeft deze videoreeks je overzicht en informatie maar bovenal: inspiratie!

Tot aan de zomerstop publiceert CRB on Tour iedere twee weken een video. De eerste aflevering staat in het teken van de flexibilisering van ons onderwijs en daarvoor nemen we je mee naar Schiphol. Studenten, docenten én werkveldpartners vertellen over hun ervaringen met het vernieuwde flexibele onderwijs in jaar 3 en 4 bij de opleiding Facility Management. Dat onderwijs is samen met de opleiding Communicatie ontwikkeld en draait nu ruim een half jaar. Ook de tweede aflevering is nu te bekijken: deze gaat over living labs. Wat maakt het ‘anders’ dan studeren in een ‘reguliere’ onderwijsomgeving? Om dat te ervaren, brengen we een bezoek aan het Sustainable Media Lab in Den Haag.  Dit is een van de zes living labs binnen het domein CRB.

Aflevering 1: bekijk de aflevering flexibel onderwijs
Aflevering 2: bekijk de aflevering living labs
Aflevering 3: ondersteunende processen en studentenparticipatie
Aflevering 4: studenten welzijn

Alle afleveringen zijn straks terug te kijken op YouTube

Meer weten over het vernieuwde onderwijs binnen Creative Business? Neem dan contact op met Arsjaad Imami, manager Onderwijs & Onderzoek Facility Management en Business Innovation. Voor alle vragen over het Sustainable Media Lab kun je terecht bij labcoördinator Irina Stoyanova .