Haarlem,
23
maart
2020
|
15:47
Europe/Amsterdam

De dag fris beginnen? Doe mee aan de online Mindful Break!

Sabine

Behoefte aan een frisse start van de dag en wat rust en stilte? Wil je graag opladen en resetten tussen al dat online studeren, doceren en werken? Doe dan ook mee aan de Mindful Break, vanaf nu, iedere ochtend om 8.30 uur via Microsoft Streams. Sabine van Dijken en andere Inholland-collega’s én studenten die als trainer thuis zijn in mindfulness en yoga, nemen je mee in hun oefeningen. 

De Mindful Break is ‘down to earth’. Geen zweverigheid, wierook of mantra’s dus, maar gewoon even aandacht voor jezelf in het moment. Ga naar het streamskanaal Mindful Break Online. Klik ter plekke op ‘volgen’ om hem aan je favorieten toe te voegen. Zo kun je iedere dag de nieuwe video vinden of meedoen aan het live-event. Ook kun je laten weten wat je ervan vindt, we zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Deze kun je delen onder de video's bij de comments.

Komen het tijdstip of de dag je niet uit of ben je juist op een ander moment van de dag toe aan even opladen of resetten? Dat kan! Je kunt de Mindful Break op ieder moment terugkijken.

Deel de link met je team of projectgroep en start elke dag mindful met elkaar.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de Mindful Breaks of ben je op zoek naar tips om de dag zo ver als dat lukt mindful door te komen, neem dan een kijkje op de Teams-omgeving van Start Up Campus Haarlem (SUCH). De Mindful Break is een initiatief van SUCH in samenwerking met HRM en de onderzoekslijn Studiesucces. Vragen of opmerkingen? Stuur een mailtje naar sabine.vandijkenstapel@inholland.nl.