01
december
2022
|
07:28
Europe/Amsterdam

De Inholland 365-adventskalender is weer live! Tel je ook met ons af?

Sven en Jadwiga

Net als vorig jaar tellen IVT-collega's Sven van den Booren en Jadwiga Soroka weer met ons het jaar af met de enige echte Inholland 365-adventskalender! Vanaf vandaag, donderdag 1 december kun je iedere werkdag een vakje in de kalender openmaken. Je ontvangt daarbij een digitaal cadeautje dat je kan helpen bij je studie en/of je werkzaamheden bij Inholland.   

Als student of collega gebruik je waarschijnlijk regelmatig één of meerdere applicaties die behoren tot Microsoft 365. Denk bijvoorbeeld aan MS Teams, Outlook, Word, Excel en Powerpoint. Ook applicaties als Yammer, Forms, Whiteboard en To Do horen hierbij. 

Collega's Sven van den Booren en Jadwiga Soroka van het Officeteam IVT staan daarbij dagelijks voor je klaar. Ze doorgronden de applicaties om er het beste uit te halen voor Hogeschool Inholland en haar studenten en medewerkers. Ze geven diverse trainingen, begeleiden (eind)gebruikers bij hulpvragen, onderhouden de 365-supportsite van Inholland en ze geven volop tips in hun Yammer-community Officetips

advent1

En in december verrassen Sven en Jadwiga – ze zijn dol op cadeau's – ons ook nog eens met leuke geschenken, vandaar de Inholland 365-adventskalender. 

Benieuwd wat er allemaal in zit? Houd Officetips in de gaten en tel af samen met Sven & Jadwiga. 

ae2f2dd4-2f76-4bc4-8097-ab646ab0779e