Haarlem,
12
april
2021
|
08:30
Europe/Amsterdam

De laatste 'Wie is het...?' Inholland editie: raad jij over welke collega het gaat?

Speel mee en win een unieke prijs

wie-is-wie_header_wieishet

Wat gaat de tijd snel, want we zijn alweer aangekomen bij de laatste editie van het speciale 'Wie is het?' spel! Heb jij nog niet eerder meegedaan? Dan is dít je kans! Doe mee en win een bijzondere prijs. In de vorige editie werd collega Margriet Kat beschreven. Deze week staat er dus voor de laatste keer een collega van Inholland centraal. Hij of zij wordt beschreven aan de hand van verschillende interesses, expertises en uiterlijke kenmerken. Pak de zoekfunctie van de Wie-is-wie erbij en raad wie het is!

Wie is het..? #4

Hij kwam ter wereld op 30 december 1977 en is geboren én getogen in Haarlem. In zijn jongere jaren studeerde hij zelf ook bij Hogeschool Inholland in Alkmaar, waar hij de studie Hoger Laboratorium Onderwijs volgde.

Sinds september 2006 loopt hij als werknemer rond in twee verschillende panden van Inholland en kun je hem wellicht kennen als ‘de man met die staart’. Hij vindt het belangrijk om bij te dragen aan de professionals van morgen. Het leuke aan zijn werk vindt hij dan ook dat hij op verschillende locaties komt om daar met collega's aan een nog betere dienstverlening voor het hoger onderwijs te werken.

Naast zijn dagelijkse werkzaamheden is hij ook actief als voorzitter van de OMR. Maar het beste kun je bij hem terecht met vragen over Cyber Security, over hoe je veiliger werkt bijvoorbeeld. Je kunt hem ook vragen stellen die betrekking hebben op ICT, technologie of IT-oplossingen, hij helpt je graag!

Zijn werkdag is geslaagd als hij op de fiets naar huis zit en het ‘dat hebben we weer goed gefixt’-gevoel krijgt. Naast dat je met hem een praatje kunt maken over SURFworkspace, Cloud Computing en Microsoft, vindt hij het ook leuk om een bordspel te spelen en een speciaalbiertje te drinken. Hij is trouwens ook erg goed in het maken van verschillende BBQ-gerechten, dus laat die zomer maar komen!

Weet jij over welke collega bovenstaande beschrijving gaat?
Laat je antwoord voor vrijdag 16 april om 16:00 uur achter in dit formulier!


Wat kan je winnen?
Het originele ‘Wie Is Het?’ bordspel! Maar: het gaat hier om een speciale variant van het gezelschapsspel. Naast de originele kaartjes worden er namelijk twee setjes van 24 kaartjes meegeleverd van profielfoto’s van jouw collega’s uit de Wie-is-wie! Je kan dus de originele kaartjes omwisselen voor de foto’s van je collega’s. Leuk om met de kids thuis te spelen én zo leer je zelf je collega’s ook nog beter kennen. Een win-win-situatie dus! De foto van de winnaar wordt ook meegenomen in het spel, mocht diegene dat leuk vinden.

Hoe kan je winnen?

Uit alle antwoorden op dit bericht wordt een winnaar gekozen d.m.v. een loting. De winnaar wordt op maandag 19 april bekend gemaakt via Yammer.

Wie ben jij?
Wil jij zelf ook gevonden worden in de Wie-is-wie? Vul dan nu snel jouw profiel in!

Feedback of vragen? Laat hier je reactie achter.