09
mei
2022
|
13:30
Europe/Amsterdam

De Studentenwelzijnsmonitor 2022 voor studenten is live!

Wat betekent dit voor jou en jouw studenten?

41_Online_onderwijs_thuiswerken (1)

Vandaag krijgen alle Inholland-studenten een uitnodiging om de studentenwelzijnsmonitor in te vullen. In deze monitor van ongeveer 10 minuten wordt gevraagd naar het studiegedrag en het welzijn van de studenten. Met behulp van deze monitor gaat het lectoraat Studiesucces studentenwelzijn en -engagement verder onderzoeken om waardevolle inzichten te genereren voor wat wij vanuit de hogeschool kunnen doen om studenten beter te ondersteunen. 

Wat betekent dat voor jou? 
Naar aanleiding van het onderzoek maken we rapportages op het niveau van de opleidingen, de domeinen en Inholland-breed. Deze rapportages zullen verspreid worden via de NPO-projectleiders van de verschillende domeinen. Ook krijgen studenten na deelname hun persoonlijke uitslag met daarin tips en doorverwijzingen (bijv. #jebeginthier, het Studentsucces Centrum en het decanaat), waardoor er mogelijk meer aanmeldingen komen bij welzijn-gerelateerde initiatieven en diensten. 

Ben je benieuwd wat er uit de studentenwelzijnsmonitor van 2021 is gekomen? Kijk dan hier voor onze infographics en hier voor het uitgebreide onderzoeksrapport. Heb je vragen over de SWM? Stuur dan een mail naar studiesucces@inholland.nl.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.