03
februari
2022
|
15:39
Europe/Amsterdam

Denk mee over de digitale omgeving van het strategisch plan

online_onderwijs_22 (2)

Onlangs heb je kunnen lezen dat ons strategisch plan inhoudelijk steeds meer vorm krijgt. Inmiddels zijn we ook gestart met de ontwikkeling van een digitale omgeving waarin de strategie straks tot leven komt. Wat dat precies inhoudt? Dat gaan we de komende tijd bepalen. En jij kunt met ons meedenken!  

We betrekken regelmatig studenten en collega's bij de totstandkoming van het strategisch plan. Dit keer nodigen we jou uit om mee te denken over de digitale omgeving. In een sessie van één uur halen we inzichten op vanuit jouw rol als docent, onderzoeker of ondersteunende collega. Wat wil jij (vanuit jouw functie) weten over het strategisch plan? Hoe kunnen we jou het beste informeren? En welke ideeën heb jij voor deze digitale omgeving? 

Denk jij een uurtje met ons mee? Vul dan uiterlijk maandag 7 februari dit formulier in. De sessies vinden de komende twee weken plaats.

Wil je meer weten over het strategisch plan?

Via het platform Strategisch plan 2022-2028 kun je actief meedoen om ons nieuwe Inholland-verhaal vorm te geven. Deel je ideeën in de Yammer-livestream of ga in discussie met collega’s én (mede)studenten. Ook vind je er het laatste nieuws, relevante contactpersonen en documenten. Voeg het platform toe aan je favorieten op de startpagina van Iris en blijf op de hoogte!