Haarlem,
06
november
2019
|
14:47
Europe/Amsterdam

Ding mee naar de LSVb-scriptieprijs

Heb jij afgelopen jaar een scriptie geschreven over het hoger onderwijs in binnen- of buitenland? Laat hem niet in een lade verdwijnen, geef je op voor de LSVb-scriptieprijs!

De winnende scriptie wordt beloond met een geldbedrag van 400 euro, officieel overhandigd in de Eerste Kamer door niemand minder dan onze minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven. Daarnaast wordt de winnende scriptie als essay op ScienceGuide geplaatst.

Elk jaar doen er talloze studenten onderzoek naar het hoger onderwijs. Bijvoorbeeld naar de effecten van digitalisering, naar hoe het lerarenvak weer populair gemaakt kan worden of naar de vraag waarom studenten kampen met psychische klachten. Helaas verdwijnt veel uitstekend onderzoek na beoordeling door de scriptiebegeleider in de la. Dat vindt de LSVb doodzonde en daarom bieden we ook dit jaar weer een podium aan de beste scripties over het hoger onderwijs en de wetenschap.

De scriptieprijs wordt uitgereikt tijdens het Onderwijscafé, een evenement georganiseerd door de VVD en de LSVb dat plaatsvindt in de Eerste Kamer. Hier gaan verschillende politieke partijen, studentenorganisaties en professionals uit het vakgebied in debat over verschillende stellingen over het hoger onderwijs in Nederland.

Doe jij mee?
Stuur voor 20 december 2019, 12:00 uur jouw inzending naar scriptieprijs@lsvb.nl.

Meer informatie over de prijs en voorwaarden vind je op lsvb.nl/scriptieprijs.