Alkmaar/Haarlem,
10
november
2020
|
12:06
Europe/Amsterdam

Dit ben ik: Jos van Dam, bouwmanager én docent

Collega's staan centraal in de serie #ditbenik

ditbenik_1_josvandam

Onze collega Jos van Dam is niet alleen een gedreven docent Bouwkunde en Vastgoedmanagement in Alkmaar en Haarlem, maar ook een ervaren bouwmanager die graag op het strand van Egmond ontsnapt aan de waan van de dag. Deze aflevering van de serie #ditbenik vertelt zijn verhaal.  

Jos maakte een switch in zijn carrière toen hij als professioneel bouwmanager en leidinggevende besloot zijn ervaring uit het werkveld toe te passen in de rol van docent bij Inholland. Zoals hij zelf zegt: “Ik wil jonge gasten het vak leren en ze in staat stellen om professional te worden”. Wie is onze collega Jos? En wat drijft hem?


Dit is Jos. Maar wie ben jij? Wij nodigen je uit om jezelf of een inspirerende collega op te geven voor een nieuwe video in de #ditbenik serie. Zo leren we elkaar beter kennen en leren we van elkaar. Opgeven doe je eenvoudig door te mailen naar werken@inholland.nl

Ben jij ook trots op het werken bij Inholland? En wil je daarom dit mooie verhaal van Jos delen? Ga naar het LinkedIn- of Facebook-kanaal van Inholland, deel de post met de video en tag collega Jos van Dam.

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Joyce
10
November
2020
Heel trots op mijn collega's van CHR en Jos!
Marianne
11
November
2020
Mooie mini Doc Jos!