Delft,
09
maart
2021
|
12:00
Europe/Amsterdam

Dit ben ik: Teffany Kartopawiro, dierenonderzoeker én docent

Collega's staan centraal in de serie #ditbenik

ditbenik_Teffany_werkenbijinholland

Als 19-jarige verhuisde Teffany Kartopawiro van Suriname naar Nederland, om van haar passie voor dieren haar beroep te maken. Met haar drive naar verduurzaming in combinatie met ondernemerschap ontwikkelde ze zich tot onderzoeker. Daarbij leidt ze de student van morgen op.   

Met haar innovatieve en vooruitkijkende blik heeft Teffany ervaren dat ze als ‘niet boerenmeisje’ goed out of the box kan denken, in een steeds veranderende maatschappij en wereld. Door met haar tijd mee te gaan inspireert ze haar studenten van de opleiding Dier in de Duurzame Samenleving in Delft en moedigt ze hen aan hetzelfde te doen door te blijven innoveren.
  

Dit is Teffany. Maar wie ben jij? Wij nodigen je uit om jezelf of een inspirerende collega op te geven voor een nieuwe video in de serie #ditbenik. Zo leren we elkaar beter kennen en leren we van elkaar. Opgeven doe je eenvoudig door te mailen naar werken@inholland.nl 

Ben jij ook trots op het werken bij Inholland? En wil je daarom het verhaal van Teffany delen? Ga naar het LinkedIn- of Facebook-kanaal van Inholland, deel de post met de video en tag je collega.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.