Den Haag,
03
juli
2019
|
09:41
Europe/Amsterdam

Docent en onderwijsteam van het jaar 2020: wie draag jij voor?

Tijdens de Dag van het Onderwijs op donderdag 14 november reiken we voor de derde keer de Wij Inholland award uit aan de nieuwe docent en onderwijsteam van het jaar. Wie de gelukkigen zijn om ‘het stokje’ over te nemen van Erik Hendriks (Business Studies, Diemen) en het docententeam Business IT & Management (Diemen)? Dat kun jij mede bepalen. Draag jouw kandidaat voor, de deadline is iets verlengd naar 23 augustus!

De awards gaan naar docenten en onderwijsteams die durven te leren. Docenten(teams) die in aanmerking komen steken hun nek uit, nemen risico’s, vallen en staan weer op, zijn aanstekelijk ambitieus voor studenten en een voorbeeld voor hen, zodat zij ook weer durven te leren. Andere criteria zijn persoonlijk & dichtbij, diversiteit als kracht, kwaliteit in interactie en aansluiting op de Inholland-thema's gezond, creatief en duurzaam.

De winnaars van de award krijgen naast een eervolle vermelding volop publiciteit en een geldbedrag van 2.500 euro om te besteden aan scholing en persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan een cursus, workshop, congres of werkbezoek.

Onderstaande documenten kun je gebruiken om je kandidaat voor te dragen: