Den Haag,
29
oktober
2018
|
12:27
Europe/Amsterdam

Docent en team van het jaar: dit zijn de kanshebbers!

De jury heeft zich grondig verdiept in de genomineerden en is eruit! Vijf docenten en zes onderwijsteams maken kans op de Wij Inholland awards voor de docent en docententeam van het jaar. Ook zo benieuwd welke collega's met de eer gaan strijken? Accepteer de uitnodiging die je in de mail hebt gekregen en kom donderdag 8 november naar de tweede Dag van het onderwijs in Diemen. Mis dit unieke kennisevenement niet!

De awards gaan naar docenten en onderwijsteams die durven te leren. Docenten(teams) die in aanmerking komen steken hun nek uit, nemen risico’s, vallen en staan weer op, zijn aanstekelijk ambitieus voor studenten en een voorbeeld voor hen, zodat zij ook weer durven te leren. Andere criteria zijn persoonlijk & dichtbij, diversiteit als kracht, kwaliteit in interactie en aansluiting op de Inholland-thema's gezond, creatief en duurzaam.

De genomineerde docenten zijn:

  • Rani van Uijen Damsteegt, docent Social Work, Den Haag (Gezondheid, Sport en Welzijn)
  • Nick Dekker, docent Life Science & Chemistry, Amsterdam (Agri, Food & Lifesciences) 
  • Koos Zwaan, docent Business Innovation Diemen (Creative Business) 
  • Andrea Prince, docent Creative Business (EN), Den Haag (Creative Business) 
  • Erik Hendriks, docent Business, Finance & Law in Diemen 

De genomineerde onderwijsteams zijn:

  • Social Work Den Haag (Gezondheid, Sport & Welzijn)
  • Social Work flexibele deeltijd (Gezondheid, Sport & Welzijn)
  • Business IT & Management Diemen (Techniek, Ontwerpen & Informatica)
  • Agri & Food team (opleidingen Food Commerce & Technology Delft en Amsterdam, Landscape & Environment Management Delft, Tuinbouw & Agribusiness Delft, Dier- en Veehouderij Delft)
  • Pabo Rotterdam (Onderwijs & Innovatie)
  • Leisure & Events Management Diemen (Creative Business)

Docenten en onderwijsteams vormen het hart van de hogeschool
Het is de tweede keer dat de Wij Inholland awards in deze categorieën worden uitgereikt naast de Wij Inholland awards voor het beste studentenproject, de studenttopsporter van het jaar en ondersteuner van het jaar. Docenten en hun teams vormen een belangrijke succesfactor voor kwalitatief goed en innovatief onderwijs en vormen het hart van onze school. Door deze prijzen uit te reiken geven we aan dat we werken aan een cultuur waarin docenten zich erkend en herkend voelen en uitgedaagd om hun professionaliteit uit te bouwen.

Winnaars vorig jaar
De eerste Wij Inholland award Docent van het jaar ging vorig jaar november in Rotterdam naar Toerismedocent Marco Bijsterbosch. De eerste Wij Inholland award voor het beste team van 2018 ging naar de docenten van de opleiding Technische Informatica bij Inholland Alkmaar. Izaak Pattiwael kreeg begin dit jaar vervolgens de Wij Inholland award voor Ondersteuner van het jaar.

Dag van het onderwijs
De Dag van het onderwijs heeft dit keer Student in beweging als thema. Oftewel: hoe krijg je studenten actief en wat levert dat de student en docenten op? Keynotespreker is Roy Erkens. Als senior docent bij het Maastricht Science Programme van de Universiteit Maastricht houdt hij zich bezig met het innoveren van onderwijs en als evolutiebioloog is hij geïnteresseerd in de diversiteit van het leven. Tijdens de Dag van het onderwijs kun je verder meedoen aan diverse workshops, georganiseerd door en vóór collega’s. 

Ga voor meer informatie naar inholland.nl/dagvanhetonderwijs.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.