14
september
2022
|
08:58
Europe/Amsterdam

Doe mee aan de Samen Vooruit Lunch!

MicrosoftTeams-image (20)

Met veel plezier nodigen wij je bij deze uit voor de Samen Vooruit Lunch. Eind september en begin oktober kun je op alle locaties van Hogeschool Inholland samen met het College van Bestuur, vestigingsdirecteuren en andere collega’s in gesprek over het Strategisch Plan

Samenwerken aan een vitale metropool 
Tijdens de Inholland-jaaropening, vorige week dinsdag in Diemen, lieten studenten, docenten, onderzoekers en werkveldpartners al via verschillende projecten en initiatieven zien hoe het onderwijs van de toekomst eruitziet. En hoe wij met praktijkgericht onderwijs en onderzoek werken aan een vitale metropool. 

Het Strategisch Plan verwoordt deze ambitie, zet de stip op de horizon en beschrijft de weg daar naartoe voor de komende jaren tot en met 2027. Hiermee gaan we ontwikkelingsgericht aan de slag. 

Wat betekent het Strategisch Plan voor jou? 
Tijdens de Samen Vooruit Lunch gaan we samen het gesprek aan en krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen over het Strategisch Plan. Wat betekent dit voor de hogeschool, voor jou, je collega’s en onze studenten? Welke uitdagingen kom je tegen en hoe sluiten de ambities van de hogeschool aan bij de jouwe?  

Wij zijn benieuwd naar jouw perspectief en horen graag hoe we elkaar kunnen versterken om samen succesvol vooruit te gaan richting 2027.  

Op onderstaande data en locaties vindt er een Samen Vooruit Lunch op jouw locatie plaats. De lunch vindt plaats van 12:00  tot 13:00 uur.   

  • Maandag 26 september – Delft met Bart Combee & Fabian van der Horst 
  • Woensdag 28 september – Diemen met Mieke van den Berg & Bas van Spréw 
    Dordrecht met Bart Combee & Nahied Rezwani   
  • Donderdag 29 september – Rotterdam met Bart Combee & Nahied Rezwani  
    Alkmaar met Mieke van den Berg & Richard Oerlemans 
  • Donderdag 6 oktober – Haarlem met Marije Deutekom & Tom de Witt Hamer  
  • Maandag 10 oktober – Den Haag met Marije Deutekom & Lucas Rurup 
  • Vrijdag 14 oktober - Amsterdam met Mieke van den Berg & Bas van Spréw 

Meld je snel aan om zeker te zijn van een plek. Aanmelden kan via dit formulier.  

Eerst nog even inlezen? 
Heb je het laatste nieuws over het Strategisch Plan gemist? Je kunt het artikel hier teruglezen en het Strategisch Plan downloaden.