Diemen,
19
mei
2020
|
17:55
Europe/Amsterdam

Eberhardjes voor onze hardwerkende collega's in Diemen

Onze ISO-collega's die de Inholland-gebouwen open houden, faciliteren het online studeren en werken voor studenten, docenten en ondersteuners. In Diemen heeft een collega het initiatief genomen om de hardwerkende collega's op de vestiging voor te dragen voor de 'Eberhardjes voor Amsterdam'-actie.

En met succes! De Eberhardjes zijn inmiddels in Diemen aangekomen. ISO-collega's: veel dank voor jullie inzet!

Wat is een Eberhardje?

Amsterdam heeft een eigen koekje: het Eberhardje. Dit koekje is vernoemd naar Eberhard van der Laan en staat voor verbinding tussen de mensen in Amsterdam.

Om zoveel mogelijk Amsterdammers een hart onder de riem te steken in deze rare tijden, doneert Eberhardjes de hele maand mei (5 mei is de ‘verjaardag’ van de Eberhardjes) iedere week een kilo Eberhardjes aan verschillende organisaties, bedrijven of mensen die zijn voorgedragen omdat ze goed werk verrichten en zich inzetten voor anderen.

Reacties 1 - 7 (7)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Debby
25
May
2020
Wat lief en zo verdiend! Goed werk, toppers!
Ciska
20
May
2020
Dank je wel voor dit lieve gebaar! Samen komen we er wel!
Monique van Bueren
20
May
2020
Wat een goed initiatief en mooi dat de ISO-collega's in Diemen zijn voorgedragen! Zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.
Kan dit ook aangevraagd worden voor onze ISO-collega's op de andere vestigingen? Ook zij houden de Inholland-gebouwen open houden, faciliteren het online studeren en werken voor studenten, docenten en ondersteuners. In Ieder geval wil ik iedereen een digitaal hart(je) onder de riem steken.
Ellen
20
May
2020
Wat leuk! het is jullie van harte gegund toppers!!
Frans Bruggeman
20
May
2020
Beste Iso Collega's,
Bedankt en gefeliciteerd met deze terechte erkenning.
Yvonne Brouwer
19
May
2020
Wát ontzettend lief en attent van deze collega om met deze actie de Diemen-collega's die deze locatie open houden in het zonnetje te zetten!
Yvonne Brouwer
19
May
2020
Wát een ontzettend lief gebaar can deze collega!!