Den Haag,
20
februari
2020
|
14:23
Europe/Amsterdam

‘Ondanks dat ik op afstand studeerde, was er altijd een docent dichtbij’

Eerste flexibele deeltijdstudent Social Work studeert af

Donna Koetsier mag zich de eerste afgestudeerde noemen van de flexibele deeltijdopleiding Social Work. Ze ontving 18 februari het diploma uit handen van docent Greet Fokker. Donna: “Zo fijn dat ik deze studie in eigen tempo kon doen, op de tijd en plaats die ik maar wilde. En ondanks dat ik op afstand studeerde, was er toch altijd een docent dichtbij.” (tekst gaat verder onder foto)

Donna begon in 2015 in Den Haag bij de voltijdopleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Na haar propedeuse, heeft ze haar studie in deeltijd voortgezet bij Hogeschool Windesheim in Zwolle. Vanwege een verhuizing naar Brabant heeft Donna in december 2018 weer contact gezocht met de Social Work-opleiding in Den Haag.

De flexibele deeltijdvariant sloot goed aan bij haar werk- en privésituatie met een drukke baan en een gezin. Per 1 februari 2019 stroomde Donna in bij Social Work om haar studie bij Inholland te voltooien. Dat is haar ruim een jaar na haar (hernieuwde) start gelukt. Een mooie prestatie!

Reacties 1 - 2 (2)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Manar
29
May
2020
Wil graag de opleiding social work flexibel doen. Hoe zit het met stage en zo
Daan Stet
02
June
2020
Dag Manar, dank voor je bericht. Voor al je info kun je terecht via: https://www.inholland.nl/opleidingen/social-work-deeltijd/
Simone
21
February
2020
Knap hoor!