Den Haag,
20
maart
2023
|
15:28
Europe/Amsterdam

Even voorstellen: Edwin Wilkens, nieuwe manager FutureWorks The Hague

Edwin Wilkens FW The Hague

FutureWorks The Hague heeft een nieuwe manager gevonden in de persoon van Edwin Wilkens. Sinds februari is hij bij FutureWorks aan boord om het platform verder uit te rollen en neemt daarbij het stokje over van zijn voorgangster Kim van Loon. 

Edwin’s achtergrond ligt in het toerisme en de retail waarin hij meerdere functies heeft bekleed in het hogere segment waarbij service en dienstverlening voorop staan. Edwin is een goede bekende in het Haagse netwerk; zo is hij onder meer omgevingsmanager geweest bij de Bijenkorf en is hij voorzitter van stichting Marketing Haagse Binnenstad. In zijn laatste functie als programmamanager van het programma ‘Leven Lang Ontwikkelen’ binnen ROC Mondriaan was hij verantwoordelijk voor het strategische project- en procesmanagement en daarnaast stakeholder- en relatiemanagement.  

Edwin woont samen met zijn vrouw en twee kinderen van 10 en 12 jaar in Pijnacker. Één van Edwins grote passies is duiken en heeft dit onder meer gedaan in Mexico, Cuba en het Great Barrier Reef. 

“Ik ben nu sinds februari aan boord bij FutureWorks The Hague en zie mooie samenwerkingen tussen opleidingen en het werkveld tot stand komen en ga vol enthousiasme aan de slag om deze samenwerkingen verder uit te breiden en nieuwe partnerships aan te gaan met externe partners.”