Haarlem,
25
januari
2022
|
09:30
Europe/Amsterdam

Extra beveiliging op HR2day: stel nu MFA in

stock-photo-combination-safe-lock-57161368.jpg

Om jouw persoonsgegevens bij Hogeschool Inholland extra te beveiligen stellen we Multi Factor Authenticatie (MFA) in op onze online omgeving. Met ingang van dinsdag 1 februari aanstaande zetten we MFA aan op HR2day. Vanaf dat moment kun je alleen in HR2day komen als je MFA hebt ingesteld.

Stel nu MFA in als je dit nog niet hebt gedaan
Mocht je dit nog niet hebben gedaan, dan adviseren we je MFA nu alvast in te stellen. Sowieso krijg je van ons nog melding wanneer je dit nog niet hebt gedaan. Voor de kerstvakantie hebben we MFA al ingesteld voor het werken met Weblogin. De beveiliging voor HR2day is de volgende stap.

Hoe je MFA instelt lees je op de Weten & Regelen-pagina Multi Factor Authenticatie.

Ik ben docent en ik gebruik al Sterke Authenticatie voor cijferinvoer. Moet ik dan toch MFA instellen?
Ja, in dat geval vragen wij je toch om apart MFA in te stellen. MFA werkt niet op dezelfde manier als sterke authenticatie voor cijferinvoer. Het lukt helaas niet om deze twee MFA-methoden op deze korte termijn te combineren tot één methode. Dit betekent dus voor docenten dat er voorlopig twee verschillende MFA-manieren naast elkaar moeten worden gebruikt.

Op termijn zullen we deze twee methoden gaan integreren. De nieuwe methode die we nu  introduceren zal de definitieve MFA-oplossing worden. Binnenkort informeren we alle docenten  wat zij eenmalig moeten doen om deze nieuwe MFA-methode ook voor cijferinvoer te kunnen gaan gebruiken.

Wat kan ik doen als ik er niet uit kom of problemen ervaar?
Vul hier het formulier in. Onze collega’s van het Servicepunt (IVT) nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je verder te helpen.