Haarlem,
04
juni
2020
|
19:24
Europe/Amsterdam

Finance proudly presents: ‘Hart onder de riem’ - the movie

Studeren doen we nu thuis, maar niet alleen! Om dat te benadrukken hebben de docenten van Finance hun innerlijke Spielberg ruim baan gegeven en een bijzondere video opgenomen. Hierin steken zij al hun studenten een persoonlijk hart onder de riem.

In de video moedigen bijna 40 docenten (van de 50!) hun studenten aan het beste van deze periode te maken. En wensen zij hun heel veel succes met alle tentamens, projecten, stages en afstuderen. Ze spreken hun volle vertrouwen in de studenten uit en vertellen er als docent alles aan te gaan doen ze hierbij te begeleiden. Allemaal onder het motto ‘Onwijs goed onderwijs, alleen samen kunnen we dit!’ 

Bekijk de video zelf!
Ga er dus even goed voor zitten en bekijk de hartverwarmende videoboodschap (klik op de afbeelding): 

 

 

 

 

 

 

 

'All you need is love'
Olav Rülander, manager Onderwijs & Onderzoek: "We hebben de afgelopen maanden allemaal ervaren dat er online veel mogelijk is in het onderwijs. Maar persoonlijk contact is nu misschien wel belangrijker dan ooit en dat is online een uitdaging. Wij missen onze studenten écht. En we horen van hen dat zij soms moeite hebben zichzelf te motiveren. Studenten zullen de motivatie nu meer dan ooit uit zichzelf moeten halen en we hopen dat deze ‘all-you-need-is-love’-achtige boodschap daar een klein beetje bij helpt. Wij als team hebben veel plezier beleefd aan het maken. Enkele collega’s blijken zelfs te beschikken over groot camera-talent!”

Juist in deze tijd wordt er veel aan elkaar gedacht
Rick op ’t Ende, tweedejaars Accountancy in Alkmaar: "In dezelfde week dat de videoboodschap verstuurd werd, had ik aangegeven aan dhr. Rülander en mevr. Goossens dat veel studenten het lastig vinden om gemotiveerd te blijven. Een praatje bij de koffieautomaat is nu namelijk niet mogelijk, waardoor de dagen heel eentonig worden. Al snel stuurde dhr. Rülander deze videoboodschap met daarin veel bekende docenten naar alle studenten. Dit om ons een hart onder de riem te steken. Heel leuk, want hieruit blijkt dat er juist in deze tijd veel aan elkaar gedacht wordt.”