Alkmaar,
04
juli
2019
|
09:40
Europe/Amsterdam

Foodtrucks, silent disco en magie op Alkmaars InSummer festival

Het InSummer festival voor Alkmaarse collega’s was een gezellig feest dat afgelopen donderdag 27 juni is gevierd. Het medewerkersfeest trok zo’n 150 gasten naar de Alkmaarse vestiging van  Inholland aan de Bergerweg. De (nood)ingang en A-hal was de plek waar het festival losging.

Rollende keukens
Collega’s deden zich te goed aan lekker eten bij diverse mooie foodtrucks. Het leek wel of het Rollende Keukens-festival bij de hogeschool was neergestreken. En wat dacht je van uit je dak gaan in de silent disco? Die bood verschillende deuntjes voor bijpassende dansjes. Een groot aantal collega’s had al ervaring opgedaan met de silent disco tijdens het Inholland-feest ter ere van het 15-jarig bestaan van de hogeschool. Ook nu danste iedereen kriskras door elkaar op totaal verschillende beats. Een lust voor het oog en vaak hilarisch. Rudy Nicola (Communicatie) stond achter de draaitafel om dansbare sounds de koptelefoons in te jagen. Een aantal collega’s gaf ook een showtje in ‘hakkûh’.

Feestcommissie
“Wat geweldig dat we van tevoren zoveel aanmeldingen hadden van collega’s!", zegt Laura Rutte van de feestcommissie, werkzaam bij Werving, Instroom en Relatiemanagement. "Voordat het InSummer festival van start ging, vond ik het spannend of alles zou uitpakken zoals we bedacht hebben. Gelukkig is dat helemaal goed gekomen. De collega’s moeten natuurlijk met elkaar het feestje maken. En aan gezelligheid was geen gebrek.” De feestcommissie die het InSummer festival mogelijk heeft gemaakt bestaat uit: Dominique Sluis (ISO), Maudie Venneker (Inholland Academy), Cindy Hoogland (TBK), Roxanne Koeks-Guern (Verpleegkunde), Elmar Hartog (ISO), Martin van den Berg (IVT) en Laura Rutte (WIR).

Hold my cup
De zon werkte mee, een fris zomerbriesje, een koel drankje en zonnebril op je neus was nodig. Studenten Technische Bedrijfskunde kwamen met de ultieme festivalgadget: Hold my cup. Elke collega die bij het festival was, kreeg deze handige cuphouder. Een clip om aan het lusje van je broek te bevestigen en je hard cup aan te bevestigen. Zo heb je die altijd bij je om hem te kunnen hergebruiken. Zo komt duurzaamheid ook terug op dit medewerkersfeestje.

Betoverd en nagetekend
Verrassend waren ook magician Martijn Martell en cartoontekenaar Frank Smit. Vele collega’s lieten zich door de magician in de luren leggen. Balletjes vermeerderden zich plotsklaps en stalen ringen gingen mysterieus in en uit elkaar. Jacintha van der Nat (Verpleegkunde) en Marjolein Disma (TOI) werden gezamenlijk in een cartoon vastgelegd en ook Bert van de opleiding Verpleegkunde liet zich vastleggen in een strip.

Een mooi feestje waar we met plezier op terugkijken. Op naar het volgende Alkmaarse InSummer festival!

PS: Alle gasten ontvangen binnenkort een link naar alle foto's van het festival.

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.