Haarlem,
21
april
2022
|
10:36
Europe/Amsterdam

‘Gebrouwen door Vrouwen’ bij Start Up Campus Haarlem

Ontdek een uniek ondernemersverhaal tijdens ICE Sessions op maandag 25 april!

gebrouwendoorvrouwen

Ze begonnen in 2013 in hun eigen keuken met brouwen van het eerste biertje. Do en Tessel van de bierbrouwerij ‘Gebrouwen door Vrouwen’. Wat begon als een hobby, groeide in vijf jaar tijd uit tot een biermerk dat in 600 kroegen wordt geschonken, in 700 supermarkten verkrijgbaar is en een eigen bar heeft. Hoe dat zo gekomen is hoor je in een nieuwe editie van de ICE Sessions op maandag 25 april bij Inholland Haarlem

Hoe bouwden deze ondernemers een brouwhobby naar een succesvol biermerk? Welke uitdagingen komen ze dan tegen? En wat zijn hun dromen en ambities? Kom erachter tijdens de laatste ICE Sessions van dit seizoen bij Start Up Campus Haarlem. Tijdens deze interactieve podcastopname gaat Rudy Nicola in gesprek met Do en stelt hij jouw vragen. Wat wil jij graag weten over bier brouwen, ondernemen en een merk bouwen? Kom langs!

Je bent van harte uitgenodigd voor een leerzame, interactieve sessie met natuurlijk heerlijke ‘Gebrouwen door Vrouwen’ biertjes na afloop. We beginnen om 16.30 uur bij Start Up Campus Haarlem. De deuren zijn om 16.00 uur geopend. Gratis aanmelden kan via deze link.

 Meld je hier aan!

Over ICE Sessions

De ICE Sessions worden aangeboden door Start Campus Haarlem (SUCH), onderdeel van Inholland Haarlem. De ICE Sessions vormen een reeks van shows waarin studenten van Hogeschool Inholland geïnspireerd worden en leren van professionals uit het werkveld. Het doel is om skills te leren die je niet opdoet tijdens je opleiding. Denk aan ondernemen, effectief communiceren, relaties opbouwen, netwerken, persoonlijk leiderschap, gezondheid, vitaliteit, time-management, personal branding, etc. Iedere editie sluit een aanstormend talent van het Conservatorium het event af met zijn/haar nieuwste muziekact. De live-events bieden ook de mogelijkheid om te netwerken en worden afgesloten  met een borrel.