Alkmaar,
25
maart
2020
|
18:30
Europe/Amsterdam

Geen onderwijs in Inholland-gebouwen tot 1 juni vanwege coronavirus

Laatste update: 25 maart 2020

shutterstock_1625661736

In navolging op de berichtgeving in de media, nemen we jou graag mee in de maatregelen die zijn genomen door de overheid en het RIVM en wat dit betekent voor het onderwijs van Inholland Academy. Sinds 13 maart is er bij Hogeschool Inholland en Inholland Academy helaas geen fysiek onderwijs in welke vorm dan ook (denk aan lessen, tentamens, projectgroepbijeenkomsten). Alle fysieke onderwijsactiviteiten komen dus te vervallen. Dit geldt tot 1 juni aanstaande.

Online onderwijs
Volg je momenteel een opleiding bij Inholland Academy? Alle deelnemers zijn door onze opleidingsadviseurs geïnformeerd over de wijze waarop de onderwijsactiviteiten worden voortgezet, waar mogelijk in een online variant. Per opleiding wordt bekeken wat het beste alternatief is. 

Inschrijven?
Wil je jezelf inschrijven voor een opleiding of cursus? Dat kan gewoon. Zodra het mogelijk is, zullen de lessen van de opleidingen weer op de gebruikelijke leslocaties plaatsvinden. Daarnaast werken wij aan verschillende (online) scenario's. Heb je toch vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

Thuiswerken
We adviseren onze collega's thuis te werken als de dienst dit toelaat. Samen met de collega’s in je team en met je leidinggevende wordt bekeken wat er thuis kan en wat fysiek in ons gebouw plaats moet vinden. 

Heb je vragen? We helpen je graag verder!
Heb je vragen of persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust contact op met het bedrijfsbureau via telefoonnummer 088 466 3 030 of e-mail academy@inholland.nl. We helpen je graag verder.

We wensen jou en je naasten een goede gezondheid.

Team Inholland Academy