Rotterdam,
11
februari
2020
|
08:42
Europe/Amsterdam

Gemeente Rotterdam geeft derde masterclass Songfestival

Op 19 februari bij Inholland Rotterdam

Nog 95 dagen aftellen tot het Songfestival Inholland Rotterdam heeft de twee fantastische organisaties Rotterdam Partners en Ahoy al mogen ontvangen voor de masterclassreeks Aftellen tot het Songfestival 2020. Alle studenten en collega's van de locatie zijn uitgenodigd voor de derde masterclass! Op 19 februari wordt de gemeente Rotterdam, cityhost van het festival, ontvangen. 

Rotterdam won afgelopen september als enige Europese stad opnieuw de award voor IFEA World Festival & Event City. Met grote (sport)evenementen als het International Film Festival Rotterdam, NN Marathon, North Sea Jazz Festival en de komst van het Eurovisie Songfestival, zet Rotterdam zich internationaal op de kaart als evenementenstad en is het een voorbeeld voor andere steden. Daar wil je meer over weten!

Masterclass 

  • woensdag 19 februari 2020;
  • 16.00-17.00 uur in het auditorium van Inholland Rotterdam;
  • inloop start om 15.45 uur. Wees op tijd! 

Wat is de rol van cityhost? Wat weet jij niet, maar is voor de gemeente wel orde van de dag? Wat zijn de lastige aspecten aan de organisatie van dit niveau evenementen? Marjoleine van Doorn-Claassen, programmadirecteur bij de gemeente Rotterdam, neemt je mee in haar verhaal. 

Aanmelden 
Ook deze masterclass wil je niet missen! Alleen met een officiële aanmelding krijg je toegang tot het auditorium. Vol=vol, dus meld je snel aan! Heb je vragen of wil je helpen bij de organisatie? Neem dan contact op met Naomi Sohilait, accountmanager Creative Business Rotterdam.
 

De masterclass wordt georganiseerd door de opleiding Creative Business, maar is toegankelijk voor alle studenten en collega’s van Inholland Rotterdam.