Haarlem,
13
oktober
2020
|
14:15
Europe/Amsterdam

Gezocht: stagiair(e) arbeidsmarktcommunicatie voor onze hogeschool

gs-ms-inholland-104-1

Volg jij een hbo-opleiding communicatie en ben je voor februari 2021 op zoek naar een uitdagende, creatieve meewerkstage waarin je jouw communicatieskills eindelijk eens in de praktijk kunt brengen?

Jij hebt niet zoveel met opdrachten uit een boekje. Het liefst bijt jij je vast in interessante communicatievraagstukken in de praktijk. Jij begrijpt dat een nieuwsgierige en kritische blik naar de arbeidsmarkt, een gedegen communicatiestrategie en ambassadeurs nodig zijn voor een organisatie om doelgroepgericht te communiceren. En juist naar jou zijn wij op zoek!  

Als stagiair(e) arbeidsmarktcommunicatie werk je samen met het arbeidsmarktcommunicatieteam van Inholland aan het positioneren van onze hogeschool als aantrekkelijke werkgever. Een werkgever waar onze huidige collega’s willen blijven werken en waar potentiële (toekomstige) collega’s willen komen werken. Dit doen we door doelgroepgericht te werken en communiceren op een manier die altijd ‘’persoonlijk en dichtbij’’ is. Tijdens jouw stageperiode krijg je de ruimte een social media plan te schrijven en werk je mee aan diverse lopende projecten die bijdragen aan het laden van ons werkgeversmerk.

Geïnteresseerd? Bekijk de hele vacature en solliciteer! Vragen? Neem gerust contact op met Joyce van Neden via +316 1527 98 34.