27
oktober
2022
|
07:12
Europe/Amsterdam

Health Check voor collega’s

Campagne Beeld Health Check

Wil jij meer bewegen en grip op je vitaliteit? Doe mee aan de Health Check! Vanaf nu kan je je hiervoor inschrijven. Je kunt zelf de locatie en het tijdstip kiezen waar je de Health Check wil laten plaatsvinden. 

Health Check 
De Health Check is dé manier om erachter te komen hoe jouw gezondheid ervoor staat en wat je hieraan kunt verbeteren. De Health Check is een persoonlijke gezondheidscheck en geeft jou inzicht in je vitaliteit. Hierbij kun je denken aan je werkvermogen, mentale veerkracht en inzicht op je leefstijl. Het onderzoek bestaat uit een online vragenlijst, een fysiek onderzoek en een persoonlijk adviesgesprek gebaseerd op de resultaten van de vragenlijst en het fysieke onderzoek. Deelname aan de Health Check is geheel vrijwillig. Na inschrijving ontvang je een mail om je persoonlijke account aan te maken. Je vult de online vragenlijst in en maak je gemakkelijk jouw afspraak voor de fysieke meting vanaf begin november in. 

Meten is weten 
Het fysieke onderzoek vindt plaats op een Inholland-locatie. Je krijgt zelf de mogelijkheid om een afspraak in te plannen op een moment dat het jou goed uitkomt. Dit onderzoek zal uitgevoerd worden door een adviseur van TIGRA. Direct aansluitend krijg je een terugkoppeling en advies van de adviseur over de vragenlijst, de fysieke meting en hoe jij gezond en vitaal je werk kunt blijven doen. 

Wat gebeurt er met de resultaten? 
Jouw gegevens zijn veilig. De persoonsgegevens worden verwerkt conform de AVG. Alleen jij krijgt toegang tot jouw persoonlijke resultaten. Inholland kan jouw gegevens niet inzien en zal niets met het onderzoek doen. Het is jouw onderzoek en dus puur persoonlijk. 

Deelname 
De Health Check is helemaal gratis. De fysieke test en het persoonlijk gesprek duren ongeveer 60 minuten en worden uitgevoerd door onze partner Tigra. Kijk hier voor meer informatie. Wil je je direct inschrijven ga dan naar de website
 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.