28
oktober
2021
|
09:17
Europe/Amsterdam

Help jij mee met het bepalen van de koers van Inholland?

Doe mee aan de Dag van het Onderwijs & Onderzoek en meld je aan!

Dag van het Onderwijs en Onderzoek[33]

Op de jaarlijkse Dag van het Onderwijs & Onderzoek op donderdag 11 november nodigen we jou uit om mee te praten over het strategietraject en de ontwikkelrichtingen van Inholland voor de komende jaren. Hoe gaan we samen vooruit en verder met ons onderwijs en onderzoek? Zoals altijd inspireren we elkaar, delen we kennis en zoeken de verbinding. We nodigen iedereen uit om mee te denken en ideeën en ervaringen te delen. Meedoen? Meld je nu aan!

Eén middag met een inspirerend programma.
De Dag van het Onderwijs & Onderzoek gaat van start om 12:30 uur. Inholland-collegelid Huug de Deugd trapt deze inspirerende middag af, gevolgd door een pitch van collegevoorzitter Bart Combee over de ontwikkelrichtingen van Inholland. Twee studenten leiden het gesprek. Ook vragen we een student en een docent of lector om ‘in elkaars hoofd te kruipen’. Kunnen zij zich in elkaar vinden en verplaatsen met betrekking tot het thema ‘persoonlijk leiderschap’?

Workshoprondes
Van 13.30 tot 15.15 uur vinden er workshoprondes plaats. Je kiest zelf de onderwerpen waarin je je wilt verdiepen. Zo kun je meepraten over één van de ontwikkelrichtingen. Je spart met collega’s en geeft feedback. Daarnaast zijn er ook workshops waarin je elkaar inspireert met best practices en over thema's die bij de ontwikkelrichtingen passen. Meer informatie over alle workshops maken we later bekend.

Keynote: Petra Biemans
Na de workshoprondes is het de beurt aan Petra Biemans. Zij viert dit jaar haar 15-jarig jubileum als lector HRM & Persoonlijk Ondernemerschap. Petra Biemans doet sinds 2006 onder de vlag van het Business Research Centre praktijkgericht onderzoek naar onder andere de verandering van werk, de inrichting van organisaties en werk en de rol die HRM-beleid en management hierbij kunnen spelen. Ter ere van deze gelegenheid publiceert ze deze maand de resultaten van zes jaar onderzoek over the next generation professionals. Tijdens de Dag van het Onderzoek & Onderwijs deelt Petra haar inzichten met ons.

Uitreiking Wij Inholland awards Docent en Onderzoeker van het jaar 2021-2022
Ook dit jaar hebben veel collega’s bijzonder werk verricht. Wij zetten ze om 16.00 uur in het zonnetje tijdens de uitreiking van de Wij Inholland awards. Wie gaan er dit keer naar huis met de awards voor Docent en Onderzoeker van het jaar? Collegelid Huug de Deugd gaat in gesprek met de genomineerden en reikt de felbegeerde awards uit. 

Nieuwsgierig naar de genomineerden? Of wil je je stem uitbrengen? Lees dan hier verder. Stemmen kan nog tot en met woensdag 3 november 17.00 uur.

Tijd om na te praten
Om 16.30 uur sluiten we deze inspirerende middag af met een borrel. Wat fijn dat dat eindelijk weer kan! Online kun je aansluiten in het digitale café.

Meld je je aan als digitale deelnemer? Doe dit vóór donderdagavond 29 oktober, dan krijg je een verrassing thuisgestuurd!