Alkmaar/Delft,
18
februari
2019
|
07:05
Europe/Amsterdam

Het eerste Inholland Tennistoernooi op 29 maart

Collega's Maarten Crum, manager WIR Delft, en Bas van der Vliet, manager WIR Alkmaar, organiseren op vrijdagmiddag 29 maart vanaf 14.30 uur het eerste Inholland Tennistoernooi. De rackets mogen van zolder en de benen opgestrekt. Wie is er klaar voor? Het toernooi wordt gehouden bij TS Overhout in Haarlem. Schrijf je in via tennistoernooi@inholland.nl!

Het idee
Vrijdagmiddag 12 oktober 15.30 uur, het is 23 graden, de zon schijnt en het is windstil. Mijn collega Maarten en ik zijn druk aan het overleggen over de aanstaande Open Avonden, de instroom en allerlei andere spannende onderwerpen. Om eerlijk te zijn, onze gedachtes dwaalden af en toe af naar buiten. “Hoe lekker zou het zijn om nu even te kunnen tennissen?” vroegen we onszelf hardop af. Je raadt het al, we hebben het overleg (de directeuren lezen mee) gedegen afgerond en onze tennisschoenen aangetrokken. Ideaal om na een werkweek even te bewegen en de gedachten op nul te kunnen zetten. We hebben een uurtje gelachen, heel soms gehuild maar bovenal genoten.

Zoals het hoort zijn we onze kwaliteiten gaan evalueren onder het genot van een drankje en een bitterbal. Deze hadden we immers wel verdiend. Tijdens het gesprek, na een aantal biertjes genuttigd te hebben, kwamen we op het idee om dit een keer met meerdere Inholland-collega’s te gaan doen. Niet alleen maar zitten achter een computer of overleggen om hele serieuze en belangrijke zaken te bespreken maar bewegen, lachen en elkaar leren kennen op een andere manier. Onder het mom van vitaliteit, van teambuilding, en onder het mom van binden en van investeren in het menselijk kapitaal.

Tennistoernooi gepland
En zie daar, op deze vrijdag 12 oktober, op een terras onder het genot van een witbiertje, rond 17.15 uur is het eerste Inholland Tennistoernooi geboren. Het begin van hopelijk een mooie, langlopende traditie waar we op een ontspannen manier elkaar nog beter leren kennen. Of je nou nog nooit hebt getennist of dat je al bijna een professional bent, het maakt niks uit. Iedereen is welkom op het eerste tennistoernooi van Inholland! We gaan dubbelen en mixen, er is een meter die meet hoe hard je kunt serveren, we gaan borrelen op het terras en er staat een lekkere avondmaaltijd klaar.

Inschrijven
Schrijf jij je ook in?! Dit kan via tennistoernooi@inholland.nl. Deelname is 10 euro per persoon. Tot dan! 

Oh ja, wil je weten wie er heeft gewonnen de 12e? Dat laten we je weten op 29 maart bij TS Overhout in Haarlem. Bij het tweede of derde biertje waarschijnlijk…

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.