Haarlem,
18
november
2020
|
08:45
Europe/Amsterdam

Het Inholland Medewerkersonderzoek komt eraan!

Deel jouw mening en suggesties

Medewerker_Inholland_Rotterdam_CH_003

Met elkaar werken we continu keihard om de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek te verbeteren en te versterken waar het kan. Zeker in de afgelopen periode was dat lang niet altijd even gemakkelijk. Dank voor je inzet hiervoor. Omdat jouw mening en ervaringen cruciaal zijn voor het succes van onze studenten en ons onderwijs, zijn we benieuwd naar jouw ideeën en die van je collega’s die ons inzicht geven in wat er goed gaat en wat er beter kan. Daarom vragen we je binnenkort om het Inholland Medewerkersonderzoek in te vullen.

In de vragenlijst van het Inholland Medewerkersonderzoek komen verschillende onderwerpen aan bod. Zo kun je jouw mening geven over onderwerpen als betrokkenheid, sociale veiligheid en de balans tussen werk en privé. Het onderzoek is daarmee veel breder dan de onlangs gehouden Thuiswerkmonitor. Uit het Inholland Medewerkersonderzoek halen we andere leer- en aandachtspunten. Het betreft een tweejaarlijks onderzoek, dat we uiteraard ook afstemmen met de Hogeschool Medezeggenschapsraad.

Op donderdag 19 november start het Inholland Medewerkersonderzoek. Je ontvangt een e-mail met een directe en persoonlijke link naar het online onderzoek. Meedoen kost je slechts 15 minuten.

De uitvoering van het onderzoek is in handen van Effectory, een extern en ervaren onderzoeksbureau. Uiteraard worden je gegevens anoniem verwerkt.

Vragen?
Neem contact op met Annemarie van der Tol (annemarie.vandertol@inholland.nl) of bezoek de online helpdesk van Effectory .