01
november
2022
|
14:43
Europe/Amsterdam

Het Inholland Medewerkersonderzoek is begonnen!

Deel jouw mening en suggesties

Medewerker_Inholland_Rotterdam_CH_003

Met elkaar werken we continu  aan de verbetering en versterking van ons onderwijs en onderzoek. Inmiddels zijn we ook van start gegaan met de verwezenlijking van de ambities die verwoord staan in ons nieuwe Strategisch Plan. Uiteraard zijn jouw mening en ervaringen cruciaal voor het succes van onze studenten en ons onderwijs. We zijn dan ook benieuwd naar jouw ideeën en die van je collega’s. Het geeft ons inzicht in wat er goed gaat en wat (nog) beter kan. Daarom vragen we je om het Inholland Medewerkersonderzoek in te vullen.  

Welke onderwerpen komen aan bod?
In de vragenlijst van het Inholland Medewerkersonderzoek komen verschillende onderwerpen aan bod. Zo kun je jouw mening geven over onderwerpen als bevlogenheid, betrokkenheid, sociale veiligheid en de balans tussen werk en privé. Het onderzoek is daarmee veel breder dan de in juni gehouden Hybridewerkmonitor. Uit het Inholland Medewerkersonderzoek halen we andere leer- en aandachtspunten. Het betreft een tweejaarlijks onderzoek, dat we uiteraard ook afstemmen met de Hogeschool Medezeggenschapsraad. 

Wat kun je verwachten?
Op dinsdag 1 november is het Medewerkersonderzoek van Inholland gestart. Je hebt een e-mail ontvangen met een directe en persoonlijke link naar het online onderzoek. Meedoen kost je slechts 15 minuten.  

Je privacy is gewaarborgd
De resultaten worden verwerkt door Effectory, een extern en ervaren onderzoeksbureau. Uiteraard worden je gegevens anoniem verwerkt. 

Inzicht in de resultaten 
Na afloop van het onderzoek heb je direct zelf toegang tot de resultaten. Je kunt jouw antwoorden vergelijken met die van jouw team en de hele organisatie, en je krijgt tips om hiermee aan de slag te gaan. Meld je hiervoor aan via ‘My Feedback’ na het invullen van de vragenlijst.   

Vragen?
Neem contact op met Annemarie van der Tol (annemarie.vandertol@inholland.nl) of bezoek de online helpdesk van Effectory .