20
november
2023
|
07:25
Europe/Amsterdam

Het vernieuwde communicatieportaal is live!

Samen communiceren als één Inholland

Communicatieportaal live

Aan de slag met tools en templates om jóuw communicatie de toon en uitstraling van Inholland te geven. Dat kun je met het Communicatieportaal. We hebben de omgeving een update gegeven met een nieuwe indeling en navigatie zodat je nog makkelijker je weg vindt. We hebben templates voor je, handvatten voor fotoshoots en nog veel meer. Ga snel kijken!

Op het Communicatieportaal vind je informatie over het merk Inholland, onze huisstijl en campagnes waar we met elkaar hard aan werken. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de beeldbank, lees meer over onderzoekscommunicatie, arbeidsmarktcommunicatie en de welzijnscampagne voor studenten. 

Zo kunnen we samen communiceren als één Inholland!

Via de topnavigatie vind je makkelijk je weg in het portaal. Verder vind je in de nieuwe indeling eenvoudig:

  • Inholland-templates in PowerPoint, Word, Sway en je e-mailhandtekening met bijhorende instructies;
  • handvatten om zelf een fotoshoot te organiseren;
  • de Design Toolbox – hierin kun je makkelijk in de juiste stijl zelf onder andere posters, flyers en mailbanners maken;
  • illustraties - In de beeldbank zijn nu ook illustraties toegevoegd die gebruikt worden in bijvoorbeeld infographics en Powerpoint presentaties. 
  • alles over het gebruik van social media namens Hogeschool Inholland.
  • informatie over onze campagnes, wat is de gedachte achter ‘Altijd elkaar versterken’ en wat doen we richting het werkveld of studiekiezers?

Ga naar het Communicatieportaal

Tone of voice
Nieuw op ons Communicatieportaal is de tone of voice. Daarin vind je alles wat je nodig hebt om je tekst helemaal Inholland te maken en ons verhaal te vertellen. Zo ontdek je er tips voor begrijpelijk schrijven, praktische Inholland-schrijfafspraken en adviezen voor verschillende tekstsoorten. Ook geven we je handvatten voor inclusief taalgebruik. Hier lees je er meer over!

Nieuwsgierig geworden? Ga naar het Communicatieportaal en je kunt direct aan de slag!