Rotterdam,
08
april
2019
|
09:42
Europe/Amsterdam

Vergeet je niet aan te melden voor de Community of Practice Diversiteit

HipHopHuis Rotterdam te gast bij de inspiratiesessie: 11 april in Rotterdam

hiphop

Vergeet je niet aan te melden voor de Community of Practice Diversiteit! Op donderdag 11 april 2019 van 14.00-17.00 uur organiseert de Community of Practice Diversiteit een Inspiratiesessie bij Inholland Rotterdam.

Het thema van de middag is inclusie en inclusief onderwijs. We verwelkomen meerdere gasten vanuit het HipHopHuis Rotterdam om ons te inspireren met hun visie op diversiteit en hun plannen voor de toekomst in de superdiverse stad Rotterdam.

Naast Leal van Herwaarden, danser en getalenteerd spreker op dit gebied, zullen ook twee dansers laten zien hoe grenzen tussen wie jij bent en de ander eigenlijk niet bestaan en zal een MC weer op geheel eigen wijze zijn visie op dit thema overbrengen.

En dan is het aan ons om samen met alle aanwezigen de vertaling te maken naar het hoger onderwijs en onze eigen hogeschool.

Meld je aan!
Dus kom allemaal, denk en doe mee en laat je inspireren! Aanmelden kan via birol.ona@inholland.nl of tjitske.lovert@inholland.nl.

Community of Practice Diversiteit
De Community of Practice Diversiteit is bedoeld om kennis en best practices te delen over vraagstukken rondom diversiteit, voorstellen te doen voor onderzoek en jaarlijkse events te organiseren voor Inholland-medewerkers om de kracht van diversiteit via inspirerende en aansprekende sprekers en activiteiten te stimuleren. Elke collega met interesse in het thema diversiteit is welkom om zich bij de Communicty of Practice aan te sluiten.

Lees ook het verslag van de vorige inspiratiesessie in Den Haag

Op de hoogte blijven?
Kun je niet komen, maar wil je wel graag op de hoogte blijven van de activiteiten van de Community of Practice Diversiteit? Meld je dan aan voor onze emaillijst, ook via birol.ona@inholland.nl of tjitske.lovert@inholland.nl.