Amsterdam,
01
juli
2021
|
11:03
Europe/Amsterdam

Hoe blijf je als jongerenwerker dichtbij jongeren in tijden van afstand?

Livestream werplaatsbijeenkomst KeTJA-A

werkplaatsbijeenkomst-ketja-a

Wat als je jongerenwerker bent en jongeren wil ondersteunen, maar je ze niet meer tegenkomt doordat je noodgedwongen veel meer thuiswerkt en leeft? Wat als je zélf jongere bent en je hebt vragen… vragen over drugs, geld, seks… en de enige personen in je buurt zijn je ouders? Internet dan maar?

Op vrijdag 2 juli  organiseren onderzoekers Jeugd en Samenleving (Inholland) en Youthspot (Hogeschool van Amsterdam) een Instagram livestream.

Daarin krijg je een kijkje in de leefwereld van jongeren en jongerenwerkers. Hoe hebben zij de coronatijd ervaren en welke nieuwe initiatieven zijn er online én offline zijn ontstaan om jongeren te blijven opzoeken en ondersteunen? De stream wordt gehost door een jongere en vindt plaats vanuit Dock in jongerencentrum de Valk in Amsterdam Noord.

Zien we je daar?
De show is vrijdag 2 juli van 17:00 tot 18:00 uur live te volgen op Instagram (mét een Instagram account) en YouTube DOCK Noord.

Meer weten over KeTJA-A?

De afkorting KeTJA-A staat voor het netwerk Regionale kenniswerkplaats jeugd Amsterdam-Amstelland, dat steun en zorg wil bieden voor álle jongeren van 12 jaar en ouder en hun ouders. Dichtbij, snel en duurzaam, aansluitend op hun behoeften. Gericht op preventie en het voorkomen van kansongelijkheid.