Delft,
27
augustus
2019
|
15:41
Europe/Amsterdam

Hoe blijf je relevant in een veranderende wereld?

Ontdek het tijdens de Inholland jaaropening!

Relevant blijven, hoe doe je dat als professional? In een veranderende wereld die vraagt om innovatieve duurzame oplossingen is dat best een uitdaging. Er is lef nodig om de juiste balans te vinden tussen people, planet en profit. Durven reflecteren en ontdekken wie je bent. Want als je weet wie je bent, dan maak je betere keuzes waarmee je flexibel én relevant blijft. We nodigen je graag uit voor onze jaaropening, waar je zelf kunt ontdekken hoe je als professional relevant blijft in een veranderende wereld.

Eén van onze alumni, Bas van Rossum, is in 2013 afgestudeerd aan de opleiding Tourism Management bij Inholland Rotterdam. Nu vertegenwoordigt hij maar liefst negen miljoen jongeren bij het internationale Rode Kruis. Op jonge leeftijd maakt hij al deel uit van de raad van bestuur en heeft zelfs een plek op de Forbes 30 Under 30-lijst bemachtigd. Hoe blijft Bas relevant?

Meld je aan via inholland.nl/jaaropening. We zien je graag op donderdag 5 september vanaf 09.30 uur op onze Inholland-locatie in Delft!

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.