Haarlem,
15
mei
2019
|
10:30
Europe/Amsterdam

Hoe de MyStart-app werkt? Inholland-vlogger Amina legt uit

Onze vlogger Amina Nzari (Pabo Inholland Alkmaar) legt in een nieuwe video uit aan nieuw aangemelde studenten hoe de MyStart-app werkt. De app is bedoeld om deze studenten te informeren over hun aanmeldvoortgang, introductieprogramma en de start van hun opleiding.

Aanleiding voor de video is het feit dat sinds een paar weken de opleidingsinformatie in de app staat. Alle opleidingen hebben hard gewerkt om deze informatie, met onder andere informatie over de introductiedagen, in de MyStart-app te krijgen.

De handige en overzichtelijke MyStart-app biedt aankomende studenten grote voordelen. Ze zien in één oogopslag wat ze nog moeten doen om hun inschrijving compleet te maken en ze hebben nuttige informatie over hun nieuwe opleiding altijd bij de hand. Bovendien geeft de app Inholland de kans om de verbinding te zoeken met nieuwe studenten in de periode tussen hun aanmelding en allereerste les.

De app is het resultaat van nauwe samenwerking tussen verschillende Inholland-afdelingen. Met de app bereikt Inholland aangemelde studenten via een kanaal dat past bij de manier waarop ze informatie het liefst tot zich nemen. De informatie in de app is persoonlijk en to-the-point. Precies wat ze nodig hebben voordat hun nieuwe studie begint.

Uit een studentenpanel is inmiddels gebleken dat de aankomende studenten de app heel handig vinden en hem regelmatig checken om te weten hoe het gaat met de voortgang van hun aanmelding.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.