Haarlem,
28
september
2020
|
13:28
Europe/Amsterdam

Hoe gebruiken studenten onderwijsapplicaties op hun eigen laptop?

Studenten studeren al een tijdje vanuit huis en ook dit studiejaar hebben ze nog weinig lessen op de Inholland-locaties. Dit betekent dat de studenten thuis vanaf hun eigen laptop veel werken aan opdrachten voor de opleiding. Omdat mogelijk niet iedere student de beschikking heeft over alle applicaties die ze nodig hebben om hun opdrachten te maken, brengt Inholland de applicaties naar de studenten toe!

Hoe we dit doen, lees je terug in de Sway over hoe je (onderwijs)applicaties op je eigen laptop gebruikt. Let op: de link in de Sway is beschikbaar voor studenten en medewerkers. Er is echter een verschil in welke apps zichtbaar zijn voor welke groep. Als medewerker kun je via de catalogus op het bureaublad van je Inholland-laptop rechtstreeks gebruik maken van de benodigde onderwijsapplicaties.

Weblogin.inholland.nl is aangepast waardoor je daar vanaf nu je onderwijsapplicaties kunt vinden. We zijn actief bezig om het aanbod van applicaties uit te breiden zodat straks alle onderwijsapplicaties daar beschikbaar zijn voor studenten.

Naast het beschikbaar stellen van de onderwijsapplicaties, kunnen Inholland-studenten altijd gratis gebruik maken van Office365. Daarover lees je meer in de Sway over de digitale goodiebag.

Heeft een student nog geen (geschikte) laptop?
Inholland is een samenwerking aangegaan met Computacenter. Via een speciaal ingerichte webshop bieden zij HP laptops aan met korting. Naast laptops kan een student ook andere hardware en accessoires aanschaffen dus deel gerust de link naar de webshop!

Meer informatie is beschikbaar voor studenten op Iris
Op Iris hebben we de meest gestelde vragen (voor studenten) beantwoord over het gebruik van software en applicaties en het gebruik van een laptop voor een studie.