Haarlem,
18
augustus
2020
|
12:00
Europe/Amsterdam

Hoe is Jopenbier een succes geworden?

Online inspiratieshow ICE Sessions met oprichter Michel Ordeman

Hoe is Jopenbier een succes geworden? Dinsdag 25 augustus is oprichter en oud-Inholland-student Michel Ordeman te gast bij de online inspiratieshow 'ICE-Sessions'.  De aflevering is live te zien van 16.00 tot 17.00 uur via Facebook Live en het YouTube-kanaal van Inholland Haarlem. 

Jopen brouwt sinds 1994 en is inmiddels een begrip in Haarlem en ver daarbuiten als het gaat om 'craft beer'. Michel vertelt alles wat je over Jopen wilt weten. Zoals de begindagen van het bedrijf, de brouwerij, bierbrouwen, de Jopenkerk en hoe hij de toekomst van Jopen voor zich ziet. De ICE Sessions (Inspire, Connect en Educate) worden gemaakt voor en met studenten, maar zijn ook voor een breder publiek toegankelijk. De inspiratieshow wordt gepresenteerd door Rudy Nicola van Haarlem105 en zit vol met verfrissende interviews en nieuwe inzichten.

Onderdeel van Social Intro
De nieuwe eerstejaarsstudenten van de Haarlemse opleidingen krijgen dit jaar een online introductieprogramma aangeboden. De ‘Social Intro’ van Inholland Haarlem vindt plaats van 24 tot en met 28 augustus. Het vijfdaagse programma is zowel voor studenten als geïnteresseerden te volgen via Instagram en Facebook van Inholland Haarlem. De online uitzending 'ICE Sessions' met Michel Ordeman is een onderdeel van deze Social Intro.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.