Haarlem,
29
november
2023
|
13:16
Europe/Amsterdam

Hoe tevreden ben jij met je werk? Doe mee aan een korte tussentijdse meting!

Medewerker_Inholland_Rotterdam_CH_003

Met elkaar werken we continu keihard om de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek te verbeteren en te versterken waar het kan. Omdat jouw mening en ervaringen cruciaal zijn voor het succes van onze studenten en ons onderwijs, hebben we vorig jaar ons tweejaarlijks Inholland Medewerkersonderzoek gehouden. Domeinen, stafdiensten en teams zijn daarna met aandachtspunten aan de slag gegaan. Om te kijken waar de acties toe hebben geleid houden we vanaf maandag 4 december een korte tussentijdse meting. Met deze ‘pulse-meting’ kunnen jij en je collega’s inzicht geven in wat er goed gaat en wat (nog) beter kan.

De pulse-meting is nieuw en gaan we vanaf dit jaar afwisselen met het medewerkersonderzoek. Het ene jaar dus het medewerkersonderzoek. Het andere jaar volgt de tussentijdse meting naar aanleiding van de belangrijkste uitkomsten van het medewerkersonderzoek. Door jouw input krijgen we een beter beeld van waar we staan en kunnen we beter richting geven aan de nabije toekomst, de organisatie- en teamontwikkeling ondersteunen en een bijdrage leveren aan de kwaliteitscultuur.

 Wat kun je verwachten?
Alle collega’s van Inholland krijgen aanstaande maandag 4 december de uitnodiging voor de pulse-meting met een directe en persoonlijke link naar het online onderzoek via onafhankelijk onderzoeksbureau Effectory. Het invullen van de vragenlijst duurt minder dan 5 minuten. Via de vragenlijst kun je je mening geven over onderwerpen als kwaliteit van de hogeschool, functioneren van je team, werkdruk en resultaatgerichtheid. Jouw antwoorden worden altijd vertrouwelijk behandeld.

De resultaten worden net als bij veel ander hogescholen verwerkt door Effectory, een extern en ervaren onderzoeksbureau. Effectory is de uitvoerende partij van het programma InternetSpiegel, dat is ontwikkeld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Jouw antwoorden worden altijd vertrouwelijk behandeld.

 Inzicht in de resultaten
Na het onderzoek kun je direct inzicht krijgen in jouw antwoorden via ‘My Feedback’. Dan kun je ook jouw antwoorden vergelijken met die van de organisatie en jouw team, en krijg je tips om hiermee aan de slag te gaan.

 Geef jouw waardevolle input
Dus pak de kans om je mening te geven en geef jouw waardevolle inbreng! Nadat de resultaten bekend zijn, worden de uitkomsten per team besproken en kunnen we met de verbeterpunten aan de slag. De resultaten worden in januari 2024 bekendgemaakt.

Vragen?
Neem contact op met de online helpdesk van Effectory of met Annemarie van der Tol.