Haarlem,
26
oktober
2020
|
10:00
Europe/Amsterdam

ICE Sessions met Michiel Stokman, oprichter miljoenenbedrijf RevenYOU

Wat wil jij graag weten over ondernemen?

Ze zeggen 100 miljoen euro waard te zijn. De Haarlemse oprichters van BOTS by RevenYOU. En een van die oprichters is donderdag 29 oktober te gast bij een nieuwe uitzending van de ICE Sessions. Michiel Stokman. Welk advies heeft hij als het gaat om ondernemen?

Wereldwijd mensen toegang geven tot eenvoudig beleggen met behulp van kunstmatige intelligentie en 'machine learning'. Dat is het doel van de Nederlandse startup RevenYOU. Onderdeel van deze startup is de app BOTS. Haarlemmer en oud-docent en opleidingsmanager Michiel Stokman is één van de oprichters. Hoe is hij begonnen met RevenYOU? Waarom beleggen? Wat is zijn toekomstbeeld? En wat zijn de hoogte- en dieptepunten?

Ben jij erbij?
Kijk op donderdag 29 oktober vanaf 16.00 uur naar een nieuwe aflevering an de ICE Sessions vanuit Start Up Campus Haarlem. Tijdens de livestream op YouTube kun je volop vragen stellen aan Michiel. Heb je nu al een vraag? Stel ze in de comments!

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Vera Habers
26
October
2020
Wat ontzettend leuk dat Michiel dit gaat doen. Zou een engelstalige sessie ook tot de mogelijkheden behoren. Is namelijk ook super interessant voor onze Business Innovation Studenten