Den Haag,
06
december
2018
|
09:04
Europe/Amsterdam

In een foute kersttrui op de foto voor kinderen in nood

13 december bij Inholland Den Haag

December is de maand van twinkelende lichtjes, lekker eten en gezellig samenzijn. Miljoenen kinderen zitten deze periode echter in de kou, gaan slapen met een lege maag en zijn helemaal alleen. Studenten en docenten van Inholland Den Haag gaat daar samen iets aan veranderen.

Hoe? Door geld in te zamelen in een foute kersttrui! Op donderdag 13 december is het Foute Kersttruiendag bij Inholland Den Haag. Trek je foutste kersttrui uit de kast, ga op de foto met je medestudenten of collega’s en draag een steentje bij aan de actie voor kinderen in nood van Save the Children!

Onze vestigingsdirecteur Lucas en conciërge Hassan zijn er al helemaal klaar voor. Kom dus op 13 december vanaf 12.00 uur naar de centrale hal waar we een mooi fotokerstdecor plaatsen. Tegen een kleine contante donatie kun je alleen of samen op de kerstfoto. Uiteraard in je foute kersttrui. Heb je niet zo’n foute trui? Geen probleem. Er is zijn genoeg kerstaccessoires aanwezig om je kleding mee te versieren. De foto krijg je direct mee, hoe leuk is dat met de kerstdagen voor de boeg!

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.