Amsterdam,
22
augustus
2022
|
08:54
Europe/Amsterdam

In memoriam - Hester ten Thije

Vanaf deze week gelegenheid tot condoleance in het OZW

Hester_ten_Thije

Op zaterdag 30 juli is onze geliefde collega Hester ten Thije na een ziekbed van een jaar overleden. We zijn erg bedroefd maar koesteren warme herinneringen aan onze fijne collega.

Zij was als docent en studiecoach betrokken bij de masteropleiding Advanced Nursing Practice. Zij was zelf ook opgeleid bij Inholland als verpleegkundig specialist. Ze combineerde haar docenttaken met haar werkzaamheden als verpleegkundig specialist bij het Flevoziekenhuis. Zij had een groot hart voor haar patiënten, studenten en collega’s. Ze stond altijd voor ze klaar, was zeer geïnteresseerd in iedereen en bijzonder betrokken bij het welzijn van haar patiënten en studenten.

Haar gedrevenheid en enthousiasme gaan we enorm missen.

Wij wensen Hesters partner, haar jonge kinderen, familie en vrienden heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit immense verlies.

Opleidingsteam en management van masteropleiding ANP bij Inholland Amsterdam

Voor collega's en studenten is er vanaf deze week gelegenheid tot condoleance. We hebben voor Hester een gedenkplekje ingericht tegenover de lift op de vijfde verdieping in het OZW-gebouw.

Reacties 1 - 9 (9)
Bedankt voor uw bericht.
Karin Heijne
24
August
2022
Gecondoleerd familie, vrienden en kennissen van Hester. Ze was een fijne betrokken docent en collega. Wat is het leven toch oneerlijk om zo vroeg deze aardbol te moeten verlaten. Ik wens jullie veel sterkte met dit grote verlies.
Jacqueline Dekker
23
August
2022
Hoe tragisch, helaas heb ik haar niet mogen leren kennen. Zij is natuurlijk veel je jong gestorven en dan vraag je je natuurlijk af: waarom? En er is helaas geen zinnig antwoord op deze vraag. Ik leef erg mee met de nabestaanden en wens hen veel sterkte toe.
Neeltje Mooring
23
August
2022
Ik heb Hester niet gekend, maar dit intens droevige bericht raakt mij zeer. Ik wens alle collega's familie, vrienden en naasten heel erg veel sterkte met dit verlies. Gecondoleerd.
Sharon
23
August
2022
Zo oneerlijk dat zo'n lieve, slimme vrouw en moeder van twee kleintjes, zo vroeg komt te overlijden. Ik wens iedereen veel sterkte toe.
Anne-Marieke
23
August
2022
We koesteren de leuke, fijne en gezellige tijd die we hebben gehad met je.
Lieve Hester, we gaan je enorm missen.
X
Sabah Kilic
22
August
2022
Wat een verdrietig bericht. Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Collega’s en studenten.
Marije Deutekom
22
August
2022
Wat ontzettend verdrietig. Heel veel sterkte aan collega's, studenten en uiteraard nabestaanden.
Marinka de Groot
18
August
2022
Wat een ontzettend verdrietig bericht.
Heel veel sterke voor haar familie, vrienden, studenten en het team van InHolland.
Olav
05
August
2022
Vreselijk, zo jong. Gecondoleerd en sterkte voor alle nabestaanden en collega's.