Alkmaar,
05
april
2022
|
09:26
Europe/Amsterdam

In memoriam – Hannes Paauw

Foto_Hannes Paauw_student Alkmaar_Finance

Zeer bedroefd zijn wij over het verdrietige nieuws dat onze student Hannes Paauw op vrijdag 1 april na een dappere strijd is overleden. Hannes heeft vorig jaar mei ontdekt dat hij ernstig ziek was. 

Hannes was aan het afstuderen bij de opleiding Finance & Control van Hogeschool Inholland in Alkmaar. Hij was goed op weg, zou nominaal gaan afstuderen. En dat naast een rijk sociaal leven en heel wat uren in de sportschool. Wij kunnen niet anders dan hier enorm veel respect voor hebben. We hebben hem leren kennen als een fijne, stoere en ambitieuze student.  

Wij zijn dankbaar dat wij Hannes zijn prestaties in januari van dit jaar hebben kunnen eren door hem, in het bijzijn van zijn familie en bij wijze van ‘diplomering’, zijn gewaarmerkte cijferlijst uit te reiken. Een mooi moment, dat mogelijk was doordat Hannes heel open was over zijn strijd, zijn situatie en hoe hij zich daarbij voelde. Dat deelde hij met iedereen, hetgeen zijn strijd voor zijn omgeving en ook voor ons veel draaglijker maakte. Wij danken hem daarvoor.  

We realiseren ons dat dit bericht bij menigeen hard aan zal komen. In gedachten zijn we bij alle dierbaren van Hannes en iedereen die hem kende. Dat hij door velen bijzonder gemist zal worden, bleek ook uit het speciale eerbetoon door de fans en spelers van AZ tijdens de wedstrijd AZ-Vitesse op 2 april.  

We wensen zijn familie, vrienden en ieder ander veel kracht toe bij het verwerken van dit verlies.  

Docenten, medewerkers en studenten van de opleiding Finance & Control, Hogeschool Inholland Alkmaar  

Bericht achterlaten

  • Wil je contact opnemen met de opleiding of een reactie achterlaten, stuur je bericht naar stephanie.overdelinden@inholland.nl.  
  • Op de tweede etage van Inholland Alkmaar (A2-19) is een ruimte ingericht waar je een bericht voor de naasten van Hannes kunt achterlaten. 
Reacties 1 - 7 (7)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Gillian Gordon (docent finance Inholland)
09
April
2022
Lieve familie en vrienden,
Zo jong, zo goed bezig, werken aan een mooie toekomst.
Zoveel moed, zoveel kracht, een voorbeeld van veerkracht.
En toch afscheid moeten nemen van iemand die in zoveel harten is gesloten.
Heel veel sterkte!
Natasha Glass (communicatieadviseur Inholland Alkmaar)
07
April
2022
Beste familie, vrienden, medestudenten, docenten van Hannes, gecondoleerd met het verlies van jullie zoon, vriend en studiegenoot en student. Wat zal Hannes gemist worden! Ik wens jullie veel sterkte voor het echte afscheid en de tijd daarna. Ik mocht even dichtbij Hannes komen door samen met collega's het In Memoriam en de rouwadvertentie vorm te geven. Ik zie een sociale en sportieve jongen. Hou die gedachte bij je! Nogmaals sterkte.
Yvette Benthem
07
April
2022
Lieve familie, vrienden en medestudenten, gecondoleerd met het overlijden van Hannes. Ik heb Hannes niet persoonlijk gekend maar het moet verschrikkelijk zijn om iemand die in de kracht van zijn leven staat en nog een heel leven voor zich had, te moeten verliezen. Heel veel sterkte met de verwerking van dit enorme verlies.
Eva Pennings
07
April
2022
Lieve familie,

Wat een oneerlijk strijd, maar wat heeft Hannes hem dapper gestreden. Dankbaar dat ik Hannes heb mogen leren kennen als een serieuze en ambitieuze student. Wat zal hij gemist gaan worden…heel veel sterkte!
Lieve groeten,
Eva Pennings (docent Inholland Alkmaar)
Renee Monsuur
06
April
2022
Beste familie

Gecondoleerd met het verlies van uw zoon en broer. Ik wil u heel veel sterkte en kracht van boven toewensen.
Daniëlle Plantenga
05
April
2022
Veel sterkte toegewenst voor familie, vrienden en docenten.
Daphne Baars
05
April
2022
Beste familie, vrienden en collega's van Hannes,

Wat een verdrietig bericht. Ik kende Hannes niet, maar leef mee met zijn naasten als docent en moeder, het is verschrikkelijk om een kind te moeten verliezen. Ik wens jullie alle kracht en liefs.