Diemen,
06
april
2020
|
17:17
Europe/Amsterdam

In memoriam: Ivan Elsau

Met grote verslagenheid en verdriet hebben we kennisgenomen van het overlijden van Ivan Elsau. Hoewel wij wisten dat Ivan al lange tijd ziek was, kwam dit bericht voor ons toch nog als een schok.

Ivan heeft jarenlang bij onze hogeschool gewerkt en was een vriendelijke en zeer collegiale medewerker bij de afdeling Onderwijsservice in Diemen.

Hij vond het heel belangrijk om goede informatie te geven aan onze studenten en docenten. Ivan had een rol in de tentamenorganisatie en was medeverantwoordelijk voor het sturen van cijferlijsten naar exchange-studenten. Altijd bereid om collega’s, studenten en docenten te helpen; servicegericht werken stond bij hem op nummer één.

Ivan was een stille, harde werker en vond het oprecht een plezier om bij ons te werken.
We zullen zijn opgewekte karakter en zijn positieve instelling missen.

Collega’s van Inholland Service Organisatie Amsterdam/Diemen

 

Reacties 1 - 15 (15)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Jeffrey Hellings
20
April
2020
Lieve mensen,
Ik dank jullie voor de mooie berichten en bloemen die jullie voor mijn vader hebben gestuurd naar m'n zus Mireille. Ik zal m'n vader missen net als jullie
Liefs

Jeffrey hellings
Mireille Elsau
18
April
2020
Lieve collega's
Ik wil jullie allemaal van harte bedanken voor jullie mooie berichten en lieve kaarten die jullie hebben gestuurd. Liefs mireille elsau
Leslie Elsau
15
April
2020
Dank namens Leslie en zijn zus Lygia.
Pierre Poell
14
April
2020
Ivan en ik begonnen vrijwel gelijktijdig bij Hogeschool Holland en we zaten in dezelfde kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe collega's. Dat zorgde bijna twintig jaar lang voor een speciale klik als we elkaar in het gebouw tegenkwamen. Ivan was altijd vriendelijk. Wat ontzettend verdrietig dat hij er niet meer is.
Philippa Collin
14
April
2020
Oh lieve Ivan.
Wat was het fijn en warm en grappig om samen te werken en wat mis ik jou.
Ashraf Mansour
09
April
2020
wij zullen hem missen.
Renske Westendorp
08
April
2020
Ik weet dat je er niet meer bent, maar ik kan het nog niet bevatten. Bedankt dat ik met je heb mogen samenwerken voor enkele jaren. Jouw warme karakter was bij de eerste kennismaking direct voelbaar en altijd gebleven. Ik ga je missen. Rust zacht mooi mens. -x-

Heel veel sterkte aan de familie en vrienden.
Nynke
08
April
2020
Wat een verdrietig bericht! Ik zal je missen Ivan, je wist altijd een vrolijke moment te maken van een ontmoeting bij de servicedesk, in de gang of bij het koffiezet apparaat. Rust zacht..
Marga Duin
08
April
2020
Ivan. Fijne collega, altijd een praatje, en niet heel lang geleden nog tegengekomen. Wat erg dat je er niet meer bent. Rust zacht.
Juliëtte
07
April
2020
Lieve Ivan,

Wat een groot verlies. Jouw zachtaardige en vriendelijke karakter zal heel erg gemist worden. Je was altijd bereid om te helpen. Het samenwerken was heel fijn met jou. En altijd die lach op jouw gezicht als je voorbij liep of even gedag kwam zeggen. Ik wens jouw familie, naasten, vrienden en jouw/ons team ontzettend veel sterkte. Ik hoop dat ze veel steun bij elkaar kunnen vinden.

Dag lieve Ivan, rust zacht.

Sita Samjhawan
07
April
2020
Ivan was een hele fijne en lieve collega. Ongelooflijk om hem niet meer tegen te komen in de gang of buiten te lopen tijdens de lunch. We hebben fijne gesprekken gevoerd en gelachen.
Ik ga je missen Ivan, rust zacht.
Zac Woolfitt
07
April
2020
I am deeply saddened by this news. My deepest condolences to Ivan's family, friends and colleagues. Ivan was such a kind and helpful person. We always had a laugh together.
Rest in peace,
Zac
Cindy Klaver
06
April
2020
Ivan was een geweldige collega! Zeer vriendelijk en behulpzaam. Altijd in voor een goed gesprek. We zullen je vrolijkheid en vriendelijkheid missen. Dank voor wie je was! R.I.P!
David Saldi
06
April
2020
Lieve lieve Ivan,
wat komt dit als een schok, wat vreselijk om te lezen dat je niet meer onder ons bent. Ik heb het altijd fijn met je samen gewerkt, je was een stille kracht met heel veel kennis, en stond altijd klaar voor een ander.

Ivan het gaat je goed, rust zacht.

Liefs David Saldi
Willem Opmeer
06
April
2020
Ivan was een schat van een man. Heel erg.
Daan Wetzler
07
April
2020
Lieve Ivan,

Vol ongeloof dat je er niet meer bent. Ik zal je missen Ivan.