Amsterdam,
10
mei
2022
|
14:06
Europe/Amsterdam

In memoriam: Jeleesa Hoepel, student Pedagogiek

Geschokt en verdrietig zijn we na het bericht dat onze eerstejaarsstudent Jeleesa Hoepel op 24-jarige leeftijd volkomen onverwacht uit ons midden is weggenomen.  Jeleesa was in augustus 2021 zeer gemotiveerd aan haar opleiding Pedagogiek begonnen, op dat moment zwanger van haar eerste kindje. Maar ze ging ervoor: ze had een enorme drive en zin om te studeren.

Jeleesa vond het moederschap heel bijzonder en genoot daar ook van, maar bleef tegelijkertijd vastberaden om haar studie af te maken. Haar volharding en intelligentie hielpen daar zeker ook bij: ze was ervan overtuigd dat ze haar propedeuse ging halen.

Tijdens haar zwangerschap onderhield Jeleesa geregeld contact met haar leercoach. Ook bleef ze heel betrokken bij de groep. Niet alleen door haar vrolijke aanwezigheid, vol met grappen, een vlotte babbel en aanstekelijke lach, maar ook door altijd klaar te staan voor haar medestudenten. Ze had een hart van goud!

Helaas is het Jeleesa niet gegund om haar toekomstdromen waar te maken. We gaan haar enorm missen. Onze gedachten gaan uit naar haar familie en dochtertje Janaya.

Er is een stilteruimte ingericht op de vierde verdieping van het OZW-gebouw in Amsterdam, waar je tot en met vrijdag 20 mei een condoléance kunt achterlaten. Het lokaalnummer is 4A-02.

Team en studenten Pedagogiek, Amsterdam

Reacties 1 - 3 (3)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Jessica Amegnigan
16
May
2022
Wat een tragische gebeurtenis… Ik kende haar niet maar het klinkt alsof ze heel gedreven en vrolijk in het leven stond. Ik wens haar naasten heel veel sterkte!

Cheryl Pinas
16
May
2022
Ik kende haar niet, maar ik kwam het bericht tegen. Het verhaal grijpt mij ontzettend aan.
Gecondoleerd Familie, klasgenoten en docenten.
Els van der Luit
10
May
2022
Wat een droevig bericht.
Ik wens iedereen die het verdriet voelt heel veel sterkte.
Els