Haarlem,
16
oktober
2020
|
13:53
Europe/Amsterdam

In memoriam: Jessica Roggeveen

Maandag 12 oktober ontvingen we het schokkende bericht dat onze student Jessica Roggeveen van de Pabo-FlexS2A bij Inholland Haarlem is overleden. Jessica begon in september 2019 met haar studie. Ze werkte als onderwijsassistent op een basisschool in Zaandijk en ging vol enthousiasme aan de slag bij Pabo Haarlem. We herinneren ons Jessica als een betrokken, betrouwbaar, positief en sociaal mens en hebben haar helaas veel te kort gekend.

“We maakten kennis op de eerste bijeenkomst; een beetje ongemakkelijk en met gezonde spanning maar het bleek goed te klikken”, vertelt haar studievriendin Janneke. “We besloten samen te werken aan het eerste onderzoek van pedagogiek en bleven dit ook bij de volgende onderzoeken doen. Net voor de start van haar studie werd Jessica ernstig ziek, maar gedurende haar behandelingen bleef ze gaan voor haar studie. Met ijzeren wil en discipline en ze kwam elke gemaakte afspraak na. Met veel respect kijk ik terug op haar positieve houding; ze hield niet van gedoe en uitte dan ook zelden een onvertogen woord. We hebben, ondanks de situatie, heel wat afgelachen. Ik ga haar vreselijk missen.”

We zijn ontdaan en diep geraakt door het overlijden van Jessica. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar haar man, kinderen en naaste familieleden. Wij wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Opleidingsteam en management Pabo Haarlem en Pabo-FlexS2A

Reacties 1 - 4 (4)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Yvonne1906
22
October
2020
Wat een verschrikkelijk bericht. Wel heel mooi verhaal wil haar naaste en familie heel veel sterkte wensen met de grote verlies.
Roy Groot
19
October
2020
Wat een naar bericht.
Ik ken Jessica nog van de opleiding onderwijsassistent in Zaandam.
een sprankelde verschijning.

Mijn condoleances,

Roy


Liane Verkooijen
18
October
2020
Wat een mooi bericht over Jessica. De beschrijving van haar prachtige persoonlijkheid is treffend. Ze was een inspiratiebron voor iedereen, jong en oud. We zullen haar allemaal ook enorm missen!
Liane Verkooijen, directeur van obs De Jagersplas
Frits
17
October
2020
Wat een verdrietig bericht. Mijn condoleances.