04
april
2023
|
14:46
Europe/Amsterdam

In memoriam: Klaudia Niemczyk

Met diepe verslagenheid geven wij kennis van het droevige nieuws dat onze student Klaudia Niemczyk eind vorige week na een kort, maar heftig ziekbed is overleden. Klaudia was vierdejaarsstudent SJD van locatie Den Haag. 

We kenden Klaudia als een prachtig mens, waar je samen mee kon lachen en huilen. We herinneren haar strijdlust, haar standvastigheid, Maar vooral ook haar trotse en blije blikken als klasgenoten goede toetsresultaten kregen, haar medeleven naar anderen toe als het even niet goed ging en vooral haar brede glimlach over de hele dag. Klaudia heeft met haar grote hart ook onze harten veroverd. We gaan haar ontzettend missen. 

Er zijn in de afgelopen jaren vele hoogte- maar ook dieptepunten geweest voor Klaudia. Niets heeft haar er echter van weerhouden om te strijden voor haar kinderen, familie en haar studie. Zoals een vriendin en medestudent zei; “Klaudia heeft nooit opgegeven, dat heeft haar lichaam gedaan.” 
Klaudia, onze goedlachse strijder, we zullen je nooit vergeten; rust zacht. 

We realiseren ons dat dit bericht bij menigeen hard zal aankomen. In gedachten zijn we bij alle dierbaren van Klaudia en iedereen die haar kende. We wensen de familie en vrienden van Klaudia veel kracht toe bij het verwerken van dit verlies. 

Team en studenten SJD Den Haag 

  • Wil je contact opnemen met de opleiding of een reactie achterlaten, stuur je bericht naar janneke.stekhoven@inholland.nl
  • Er is een herdenkingsplek ingericht voor de docentenkamer van SJD bij locatie Den Haag, ruimte 2-102. Hier ligt een condoleanceregister waar je een bericht kunt achter laten voor de naasten van Klaudia
  • Er wordt op vrijdag 14 april om 14.00 uur een herdenkingsbijeenkomst georganiseerd in lokaal 2.176 

 

Reacties 1 - 4 (4)
Bedankt voor uw bericht.
Muhsin Yalcin
06
April
2023
This being human is a guest house.
Every morning a new arrival.
A joy, a depression, a meanness,
some momentary awareness comes
as an unexpected visitor.
Welcome and entertain them all!
Even if they’re a crowd of sorrows,
who violently sweep your house
empty of its furniture,
still treat each guest honorably.
He may be clearing you out
for some new delight.
Arthur Sevenstern
05
April
2023
Wat een verschrikkelijk verlies. Veel sterkte gewenst aan familie, vrienden, medestudenten en collega's.
Veronique van Slooten
04
April
2023
Mijn lieve, geweldige en knappe vriendinnetje. De beste mama voor haar kindjes en een super gemotiveerd persoon die altijd rondliep met een brede glimlach en klaarstond voor alles en iedereen. Je wordt enorm gemist lieverd. ?
Zeren Aslan
04
April
2023

Donderdag 30 maart, het was die dag eigenlijk een gewone dag, althans zo leek deze te zijn begonnen. Maar niets was minder waar, het bericht van het overlijden van Klaudia heeft mij diep geschokt. Mijn lieve, knappe, slimme mentorstudent Klaudia … ONMOGELIJK, ONEERLIJK, ONWERKELIJK …

Rust zacht lieve Klaudia, ik zal jou nooit vergeten.