Haarlem,
10
oktober
2022
|
08:43
Europe/Amsterdam

In memoriam: Martin Brussee

Martin Brussee

Op 5 oktober jongstleden is onze student, Martin Brussee, op 29-jarige leeftijd overleden. Martin was derdejaars duale student MBRT en werkzaam op de afdeling radiologie in het Hagaziekenhuis in Den Haag.

Wij als team kenden Martin als een intelligent en sociaal persoon, actief in de lessen en altijd in voor een praatje, ook buiten de lessen om. Martin was een goede student met veel passie voor het vak.

Medestudenten beschrijven Martin als een sociale, slimme jongen en een echte verbinder in de klas, zowel binnen de groep als naar de docent toe. Hij kon het met iedereen goed vinden en zorgde met zijn humor, zowel op school als op het werk, voor een goede, fijne sfeer. Op de afdeling maakte hij met iedereen een praatje, hoe druk het op dat moment ook was. Dit laat zien wat voor persoon hij was, zorgzaam en heel sociaal. Hij was er voor je als je hem nodig had.

Martin was bovendien heel sportief en wilde altijd winnen, of dat nou met voetbal, de derde helft, een potje tafeltennis in de kantine, of de beste cijfers was. Vaak werden weddenschappen afgesloten en de verliezer mocht trakteren op een rondje pils. Martin had een hart van goud en we gaan die gozer (zoals hij dat zelf altijd zo mooi zei) echt enorm missen!

Wij wensen de familie en vrienden van Martin heel veel sterkte met het verwerken van dit immense verlies.

Op onze afdeling hebben we de ruimte A1.10 ingericht als condoleancekamer ter nagedachtenis aan Martin, waar iedereen die daar behoefte aan heeft welkom is.

Team en studenten MBRT Inholland Haarlem

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Cobi
12
October
2022
Sterkte voor iedereen en fijn dat de school dit samen met de studenten goed oppakt. Ik wens de klas morgen sterkte voor dit droevige afscheid. Ook voor de afdeling waar hij werkzaam was veel sterkte gewenst.