Rotterdam,
08
januari
2021
|
08:13
Europe/Amsterdam

In memoriam: Maurits Godschalx

Maurits Godschalx

Tijdens de kerstvakantie bereikte ons het intens verdrietige bericht dat onze collega Maurits Godschalx plotseling is overleden. Maurits was in dienst van Inholland Rotterdam. Lange tijd was hij werkzaam voor de opleiding Media en Entertainment Management. Sinds april jongstleden had hij een nieuwe uitdaging gevonden binnen de hogeschool als docent bij de opleiding HBO-Rechten. Ook was hij onder andere in dienst van Hogeschool Rotterdam.

Wat Maurits vooral kenmerkte was zijn manier van lesgeven en de manier waarop hij met studenten omging. Persoonlijk en dichtbij stonden bij hem hoog in het vaandel. Zo hebben zijn collega’s Maurits ook ervaren, een fijne deskundige collega die het beste voorhad met de opleiding, de studenten en zijn collega’s.

Wij zullen Maurits enorm missen en wensen zijn familie heel veel sterkte met het verwerken van dit onverwachte verlies. Maurits kennende zou hij willen dat we er goed 2021 van gaan maken.

Wil je een kaart sturen naar de familie van Maurits? Dat kan via het Servicepunt Rotterdam. Ook kun je een bericht achterlaten via het condoleanceregister voor collega's en studenten

Collega's van Inholland Rotterdam